“LA BOHEME”E AYAKTA ALKIŞLANDI

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2014 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“LA BOHEME”E AYAKTA ALKIŞLANDI

“LA BOHEME”E AYAKTA ALKIŞLANDI
Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Puccini’nin bestelediği “La Boheme” operası izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.  Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eserin prömiyeri sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Antalya Devlet Opera ve Balesi solistleri, koro ve orkestrasının üstün performansları izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Reji uygulaması Yiğit Günsoy’a ait olan eserde orkestrayı Artem Makarov yönetirken koro şefliğini Mahir Seyrek ve Caner Ruhselman, çocuk korosu şefliğini ise Ceren Aytekin üstlendi. Dekor ve kostümleri ile göz dolduran eserin dekor tasarımı Adnan Öngün, kostüm tasarımı Aydan Çınar, ışık tasarımı ise Tarı Deniz yaptı. 27 ARALIK’TA YENİDEN SAHNELENİYOR 27 Aralık’te tekrar sahnelenecek olan eserde “Mimi” rolünü Sevinç Bilgin, “Rodolfo” rolünü Ari Edirme, “Marcello” rolünü Murat Güney, “Musetta” rolünü Burcu Kuru, “Schaunard” rolünü Umut Kosman, “Colline” rolünü Şafak Güç, “Benoit” rolünü Onur Alpaslan, “Alcindoro” rolünü Taner Ölçen, “Parpignol” rolünü Zafer İşgören, “Doganiere” rolünü Emre Aytekin ve “Sergente” rolünü Yalçın Ünsal canlandırıyor.
“LA BOHEME”E AYAKTA ALKIŞLANDI

Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Puccini’nin bestelediği “La Boheme” operası izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. 
Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eserin prömiyeri sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Antalya Devlet Opera ve Balesi solistleri, koro ve orkestrasının üstün performansları izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Reji uygulaması Yiğit Günsoy’a ait olan eserde orkestrayı Artem Makarov yönetirken koro şefliğini Mahir Seyrek ve Caner Ruhselman, çocuk korosu şefliğini ise Ceren Aytekin üstlendi. Dekor ve kostümleri ile göz dolduran eserin dekor tasarımı Adnan Öngün, kostüm tasarımı Aydan Çınar, ışık tasarımı ise Tarı Deniz yaptı.

27 ARALIK’TA YENİDEN SAHNELENİYOR
27 Aralık’te tekrar sahnelenecek olan eserde “Mimi” rolünü Sevinç Bilgin, “Rodolfo” rolünü Ari Edirme, “Marcello” rolünü Murat Güney, “Musetta” rolünü Burcu Kuru, “Schaunard” rolünü Umut Kosman, “Colline” rolünü Şafak Güç, “Benoit” rolünü Onur Alpaslan, “Alcindoro” rolünü Taner Ölçen, “Parpignol” rolünü Zafer İşgören, “Doganiere” rolünü Emre Aytekin ve “Sergente” rolünü Yalçın Ünsal canlandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.