KUTSAL BİR YUVADA OLMAKTAN MUTLUYUM

Gündem 26.12.2013 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KUTSAL BİR YUVADA OLMAKTAN MUTLUYUM

parta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubelerini ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubelerini ziyaret etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede istek ve talepleri de dinleyen Başkan Günaydın, derneklere 6 metreye 9 metreden oluşan toplam 54 metrekarelik Türk Bayrağı hediye etti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ne gerçekleştirdi. Burada Şube Başkanı Musa İrez, genel merkez yöneticisi Emin Pınar ve şehit aileleri ile gaziler tarafından karşılanan Başkan Günaydın, karşılıklı görüşmelerde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İrez, yaklaşan seçimlerde Başkan Günaydın’a başarı dileklerini iletti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dernek şubesini ‘kutsal bir yuva’ olarak gördüğünü belirterek, “Bu yuvaları ziyaret etmek kadar güzel bir şey olamaz. Sizler çok önemli, özel insanlarsınız. Bu özelliğin içerisinde bulunmak da benim için büyük bir şans olarak görüyorum” dedi. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 54 metrekarelik bir Türk Bayrağı’nı derneğe hediye etti. Dernek Başkanı Musa İrez Türk Bayrağı’nı öperek teslim alırken, Günaydın, “Ülkemizin bütünlüğündeki en büyük desteğimiz bu bayrak. Sizlerin de özel günlerde bu bayrağı kullanmanız büyük anlam teşkil edecek. Bayrağımıza daha çok önem vermemiz gereken günler yaşıyoruz. Türk Bayrağını herkesin ve her kesimin başının üstünde taşıması gerekir” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız ve dernek üyelerini ziyaret etti. Burada karşılıklı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, Başkan Günaydın, aynı ebatlarda bir Türk Bayrağı hediye etti. Günaydın, “Bu büyüklükte bayraklarımızın olması ve asmamız lazım. Gazilerimiz bu bayrakta sizlere ait. Bizim milletimizin ve siz gazilerimizin yüceliğini yükseltsin” görüşlerinde bulundu.  
parta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubelerini ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubelerini ziyaret etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede istek ve talepleri de dinleyen Başkan Günaydın, derneklere 6 metreye 9 metreden oluşan toplam 54 metrekarelik Türk Bayrağı hediye etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ne gerçekleştirdi. Burada Şube Başkanı Musa İrez, genel merkez yöneticisi Emin Pınar ve şehit aileleri ile gaziler tarafından karşılanan Başkan Günaydın, karşılıklı görüşmelerde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İrez, yaklaşan seçimlerde Başkan Günaydın’a başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dernek şubesini ‘kutsal bir yuva’ olarak gördüğünü belirterek, “Bu yuvaları ziyaret etmek kadar güzel bir şey olamaz. Sizler çok önemli, özel insanlarsınız. Bu özelliğin içerisinde bulunmak da benim için büyük bir şans olarak görüyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 54 metrekarelik bir Türk Bayrağı’nı derneğe hediye etti. Dernek Başkanı Musa İrez Türk Bayrağı’nı öperek teslim alırken, Günaydın, “Ülkemizin bütünlüğündeki en büyük desteğimiz bu bayrak. Sizlerin de özel günlerde bu bayrağı kullanmanız büyük anlam teşkil edecek. Bayrağımıza daha çok önem vermemiz gereken günler yaşıyoruz. Türk Bayrağını herkesin ve her kesimin başının üstünde taşıması gerekir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız ve dernek üyelerini ziyaret etti. Burada karşılıklı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, Başkan Günaydın, aynı ebatlarda bir Türk Bayrağı hediye etti. Günaydın, “Bu büyüklükte bayraklarımızın olması ve asmamız lazım. Gazilerimiz bu bayrakta sizlere ait. Bizim milletimizin ve siz gazilerimizin yüceliğini yükseltsin” görüşlerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.