Kurtulmuş, Sanayi Esnafıyla Buluştu

21.03.2019 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kurtulmuş, Sanayi Esnafıyla Buluştu

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Burdur Yeni Sanayi esnafıyla bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Burdur Yeni Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Yerel Seçim çalışmaları kapsamında eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’un memleketi olan Gölhisar İlçesine gelen Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Burdur ziyaretinin ilk durağından Yeni Sanayi Sitesinde öğle yemeğine katıldı. Burdur’un Daha ileriye gitmesi için çalışacaklarını anlayan Numan Kurtulmuş, “Deniz beyin projelerini gördük. İnşallah bu projeler gerçekleşir Burdur’un çağ atlamasına neden olur. Burdur’un şöyle bir talihsizliği de var. 2014 yılında mevcut Belediye Başkanı arkadaşımız 40 proje vaat etmiş bunlardan sadece 4 tanesini yapmış. Yani 36 tanesi raflarda duruyor. Deniz beyse yapacağı projeleri vaat ediyor. Allah ömür verdiyse bu projelerin hepsini göreceğiz” dedi. Millet İttifakının bekayı tehdit ettiğini anlatan Numan Kurtulmuş, “Fazla söze hacet yok. İttifakta takke düşmüş, kel görünmüştür. Örtülü olarak yapmaya çalıştıkları bu ittifak ayan beyan ortaya çıkmıştır. Bu ittifakın arkasında 'Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin' diyen hemen hemen herkes vardır. Türkiye'nin bekası, istikrarı, ekonomik büyümesi, daha da gelişmesi için oylarımızı 31 Mart'ta Cumhur İttifakı etrafında toplayacağız” şeklinde konuştu. Burdur Gölü'nün süratle kurumaya başladığını, ancak son yıllarda kurumanın belli seviyede durduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Burdur Gölü'nün mutlaka kurtarılması lazım. Bununla ilgili olarak da Menderes Irmağı'nın bir kolunun inşallah senede 2-3 ay Burdur Gölü'ne akıtılarak gölün kurumasının önüne geçilecek. Bu ülkenin zenginleri arttıkça AK Parti hükumeti olarak bütün bu zenginlikleri Türkiye'nin her yerine yayacağımız gibi Burdur'un zenginliklerine zenginlik, güzelliklerine de güzellik katmaya devam edeceğiz." dedi.  Burdur’u modern bir görünüme kavuşturacaklarını vurgulayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, esnafa projelerini anlattı.    
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Burdur Yeni Sanayi esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Burdur Yeni Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Yerel Seçim çalışmaları kapsamında eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’un memleketi olan Gölhisar İlçesine gelen Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Burdur ziyaretinin ilk durağından Yeni Sanayi Sitesinde öğle yemeğine katıldı. Burdur’un Daha ileriye gitmesi için çalışacaklarını anlayan Numan Kurtulmuş, “Deniz beyin projelerini gördük. İnşallah bu projeler gerçekleşir Burdur’un çağ atlamasına neden olur. Burdur’un şöyle bir talihsizliği de var. 2014 yılında mevcut Belediye Başkanı arkadaşımız 40 proje vaat etmiş bunlardan sadece 4 tanesini yapmış. Yani 36 tanesi raflarda duruyor. Deniz beyse yapacağı projeleri vaat ediyor. Allah ömür verdiyse bu projelerin hepsini göreceğiz” dedi. Millet İttifakının bekayı tehdit ettiğini anlatan Numan Kurtulmuş, “Fazla söze hacet yok. İttifakta takke düşmüş, kel görünmüştür. Örtülü olarak yapmaya çalıştıkları bu ittifak ayan beyan ortaya çıkmıştır. Bu ittifakın arkasında 'Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin' diyen hemen hemen herkes vardır. Türkiye'nin bekası, istikrarı, ekonomik büyümesi, daha da gelişmesi için oylarımızı 31 Mart'ta Cumhur İttifakı etrafında toplayacağız” şeklinde konuştu.

Burdur Gölü'nün süratle kurumaya başladığını, ancak son yıllarda kurumanın belli seviyede durduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Burdur Gölü'nün mutlaka kurtarılması lazım. Bununla ilgili olarak da Menderes Irmağı'nın bir kolunun inşallah senede 2-3 ay Burdur Gölü'ne akıtılarak gölün kurumasının önüne geçilecek. Bu ülkenin zenginleri arttıkça AK Parti hükumeti olarak bütün bu zenginlikleri Türkiye'nin her yerine yayacağımız gibi Burdur'un zenginliklerine zenginlik, güzelliklerine de güzellik katmaya devam edeceğiz." dedi. 

Burdur’u modern bir görünüme kavuşturacaklarını vurgulayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, esnafa projelerini anlattı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.