KURBANLIK KOÇ, SAHİBİNİ 5 KİLOMETRE KOŞTURDU

Gündem 24.09.2015 - 18:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KURBANLIK KOÇ, SAHİBİNİ 5 KİLOMETRE KOŞTURDU

KURBANLIK KOÇ, SAHİBİNİ 5 KİLOMETRE KOŞTURDU
Antalya'da kesime götürüleceği sırada ipten kurtulan Ahmet Keskin'e ait koç, 3 mahallede yaklaşık 5 kilometre kaçtı. Kaçan koç, Ahmet Keskin ve diğer aile bireyleri tarafından bir sitenin bahçesinde otlanırken yakalandı. Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde oturan Ahmet Keskin, 1500 TL'ye aldığı kurbanlık koçu kesim için götürmek için bağlı bulunduğu evinin bahçesinden aldı. Bu sırada bağlı bulunduğu ipten kurtulan koç, kaçmaya başladı. Kaçan koçu yakalamak için peşinden koşan Ahmet Keskin ve diğer aile fertleri, Kuzeyyaka ve Gündoğdu mahallelerinin ara sokaklarında uzun süre tur attı. Firari koç daha sonra yeniden kaçtığı Gazi Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesine girdi. Burada sitenin bahçesinde otlanan koç, yaklaşık 5 kilometre peşinde koşan sahibi Ahmet Keskin ve yakınları tarafından yakalandı. Koçu yakalamak için uzun süre peşinden koştuklarını belirten Ahmet Keskin, "Tam kesim merkezine götürecektik. Nasıl kaçtı anlamadık. Şansımız varmış ki yeniden yakaladık" dedi.
KURBANLIK KOÇ, SAHİBİNİ 5 KİLOMETRE KOŞTURDU

Antalya'da kesime götürüleceği sırada ipten kurtulan Ahmet Keskin'e ait koç, 3 mahallede yaklaşık 5 kilometre kaçtı. Kaçan koç, Ahmet Keskin ve diğer aile bireyleri tarafından bir sitenin bahçesinde otlanırken yakalandı.

Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde oturan Ahmet Keskin, 1500 TL'ye aldığı kurbanlık koçu kesim için götürmek için bağlı bulunduğu evinin bahçesinden aldı. Bu sırada bağlı bulunduğu ipten kurtulan koç, kaçmaya başladı. Kaçan koçu yakalamak için peşinden koşan Ahmet Keskin ve diğer aile fertleri, Kuzeyyaka ve Gündoğdu mahallelerinin ara sokaklarında uzun süre tur attı. Firari koç daha sonra yeniden kaçtığı Gazi Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesine girdi. Burada sitenin bahçesinde otlanan koç, yaklaşık 5 kilometre peşinde koşan sahibi Ahmet Keskin ve yakınları tarafından yakalandı.

Koçu yakalamak için uzun süre peşinden koştuklarını belirten Ahmet Keskin, "Tam kesim merkezine götürecektik. Nasıl kaçtı anlamadık. Şansımız varmış ki yeniden yakaladık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.