Kurallara Uymayanın Gözünün Yaşına Bakılmayacak

Gündem 27.05.2020 - 09:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kurallara Uymayanın Gözünün Yaşına Bakılmayacak

Kurallara Uymayanın Gözünün Yaşına Bakılmayacak
Vali Şıldak:  Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkılmaması konusuna halkı uyarırken sosyal mesafe kuralları ve maske takması konusunda duyarlı olunması için denetimlerin artacağını belirterek,  kuralların ihlali halinde 3.150 TL idari para cezası uygulanacağını vurguladı. İşte o açıklama ;   Vali Şıldak, "ÇARŞAMBA'DAN İTİBAREN DENETİMLERE AĞIRLIK VERİLECEK"   23 Mayıs tarihinde başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Bayram tatili süresince Burdur İl genelinde kısıtlamaya uymayan vatandaşlara cezai işlem yapıldı.   Vali Hasan Şıldak'ın da tatil öncesinden başlayarak günlük olarak kurallara uyulması noktasında uyarılarda bulunduğu bu süre içerisinde İl genelinde dışarı çıkma kısıtlamasına uymayan 294 kişiye kişi başı 3.150 TL idari para cezası uygulandı.   Kısıtlamanın bitmesine saatler kala sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak uyarılarına devam eden Vali Hasan Şıldak, kısıtlama sonrası da başta sosyal mesafe ve maske takılması olmak üzere kurallara uyulması çağrısında bulundu.   Zorunlu durumlar dışında dışarıya çıkılmaması çağrısını yenileyen Vali Şıldak, bu anlayış ve duyarlılığın devam ettirilmesini istedi.   Yaptığı paylaşımlarda dışarıda yoğunluk oluşturmayalım şeklinde çağrıda bulunan Vali Şıldak, İl Hıfzıssıhha Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda, 27 Mayıs Çarşamba gününden itibaren Burdur İl Genelinde araçların içi dahil olmak üzere bütün dış ortamlarda maske ve sosyal mesafe kuralına uyma konusunda denetimlere ağırlık verileceğini belirterek, kuralların ihlali halinde 3.150 TL idari para cezası uygulanacağını vurguladı.    
Kurallara Uymayanın Gözünün Yaşına Bakılmayacak

Vali Şıldak:  Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkılmaması konusuna halkı uyarırken sosyal mesafe kuralları ve maske takması konusunda duyarlı olunması için denetimlerin artacağını belirterek,  kuralların ihlali halinde 3.150 TL idari para cezası uygulanacağını vurguladı.

İşte o açıklama ;

 

Vali Şıldak, "ÇARŞAMBA'DAN İTİBAREN DENETİMLERE AĞIRLIK VERİLECEK"

 

23 Mayıs tarihinde başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Bayram tatili süresince Burdur İl genelinde kısıtlamaya uymayan vatandaşlara cezai işlem yapıldı.

 

Vali Hasan Şıldak'ın da tatil öncesinden başlayarak günlük olarak kurallara uyulması noktasında uyarılarda bulunduğu bu süre içerisinde İl genelinde dışarı çıkma kısıtlamasına uymayan 294 kişiye kişi başı 3.150 TL idari para cezası uygulandı.

 

Kısıtlamanın bitmesine saatler kala sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak uyarılarına devam eden Vali Hasan Şıldak, kısıtlama sonrası da başta sosyal mesafe ve maske takılması olmak üzere kurallara uyulması çağrısında bulundu.

 

Zorunlu durumlar dışında dışarıya çıkılmaması çağrısını yenileyen Vali Şıldak, bu anlayış ve duyarlılığın devam ettirilmesini istedi.

 

Yaptığı paylaşımlarda dışarıda yoğunluk oluşturmayalım şeklinde çağrıda bulunan Vali Şıldak, İl Hıfzıssıhha Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda, 27 Mayıs Çarşamba gününden itibaren Burdur İl Genelinde araçların içi dahil olmak üzere bütün dış ortamlarda maske ve sosyal mesafe kuralına uyma konusunda denetimlere ağırlık verileceğini belirterek, kuralların ihlali halinde 3.150 TL idari para cezası uygulanacağını vurguladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.