KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN GEZİCİ SİNEMA

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2014 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN GEZİCİ SİNEMA

KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN GEZİCİ SİNEMA
Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Herkese Sinema’ sloganıyla yapımına başlanılan gezici sinemanın 15 gün içinde gösterime başlayacağı bildirildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçe belediyeleri arasında bir ilke daha imza atarak, sorumluluk alanları genişleyen Kumluca halkını daha fazla sanatsal ve kültürel etkinliklerle buluşturabilmek amacıyla bazı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu çalışmalardan birinin de gezici sinema kurulması olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, böylece ilçenin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşların bile yılda en az iki defa sinema keyfi yaşamalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.Çetinkaya, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak daha önce planlanan ve 15 gün içinde faaliyete geçirmeyi hedeflediğimiz gezici sinema tamamlanmak üzere. Bizim kuşağımız yazlık sinema keyfini yaşadı, ancak bir dönem sinema, tiyatro gibi sosyal etkinlikler azalmıştı. Yeniden canlanan ve günümüzde en son teknolojilerle gösterimlerini sürdüren sinemalarımız var. Buna rağmen hala sinema ile tanışamayan veya imkansızlıklardan dolayı sinema izleyemeyen insanlarımız içinde bizde böyle bir çalışma başlattık. İnşallah şehir merkezi dışında kırsal mahallelerimizde de yılda en az iki defa olmak üzere insanlarımızın bu çalışmayla sinemayla buluşturmuş olacağız” dedi.Gezici sinemanın oluşturulmasındaki tüm çalışmaların Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını hatırlatan Başkan Çetinkaya, gezici sinemanın oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN GEZİCİ SİNEMA

Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Herkese Sinema’ sloganıyla yapımına başlanılan gezici sinemanın 15 gün içinde gösterime başlayacağı bildirildi. 
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçe belediyeleri arasında bir ilke daha imza atarak, sorumluluk alanları genişleyen Kumluca halkını daha fazla sanatsal ve kültürel etkinliklerle buluşturabilmek amacıyla bazı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu çalışmalardan birinin de gezici sinema kurulması olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, böylece ilçenin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşların bile yılda en az iki defa sinema keyfi yaşamalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.
Çetinkaya, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak daha önce planlanan ve 15 gün içinde faaliyete geçirmeyi hedeflediğimiz gezici sinema tamamlanmak üzere. Bizim kuşağımız yazlık sinema keyfini yaşadı, ancak bir dönem sinema, tiyatro gibi sosyal etkinlikler azalmıştı. Yeniden canlanan ve günümüzde en son teknolojilerle gösterimlerini sürdüren sinemalarımız var. Buna rağmen hala sinema ile tanışamayan veya imkansızlıklardan dolayı sinema izleyemeyen insanlarımız içinde bizde böyle bir çalışma başlattık. İnşallah şehir merkezi dışında kırsal mahallelerimizde de yılda en az iki defa olmak üzere insanlarımızın bu çalışmayla sinemayla buluşturmuş olacağız” dedi.
Gezici sinemanın oluşturulmasındaki tüm çalışmaların Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını hatırlatan Başkan Çetinkaya, gezici sinemanın oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.