KUMLUCA’DA AFRİKA YELELİ KOYUN ÜÇÜZ YAVRULADI

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2016 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KUMLUCA’DA AFRİKA YELELİ KOYUN ÜÇÜZ YAVRULADI

ANTALYA KUMLUCA’DA AFRİKA YELELİ KOYUN ÜÇÜZ YAVRULADI
Kumluca Belediyesi Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde bulunan Afrika Yeleli koyunlarının sayısı yeni yavrularla birlikte 12’ye yükseldi.Yeni yavrular hayvanat bahçesi çalışanları ve ziyaretçilere büyük sevinç yaşattı. Hayvanat bahçesinde hayvan çeşitliliğini arttırmada dışarıdan hayvan takviyesinin yanı sıra, hayvanat bahçesinde bulunan hayvanların çoğalmasıyla da sağladıklarını ifade eden Ulusoy, son olarak üçüz yavruladıkları nadiren görülen Afrika Yeleli koyunun üçüz erkek yavru dünyaya getirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yeni yavruların ve annenin sağlığının iyi olduğunu kaydeden Ulusoy, yeni yavruların diğer hayvanlardan ayrı bir yerde bakımlarının yapıldığını, en kısa sürede yavruları diğer hayvanların bulunduğu bölüme alarak ziyaretçilerin görmelerini sağlayacaklarını bildirdi 
ANTALYA KUMLUCA’DA AFRİKA YELELİ KOYUN ÜÇÜZ YAVRULADI

Kumluca Belediyesi Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde bulunan Afrika Yeleli koyunlarının sayısı yeni yavrularla birlikte 12’ye yükseldi.Yeni yavrular hayvanat bahçesi çalışanları ve ziyaretçilere büyük sevinç yaşattı.

Hayvanat bahçesinde hayvan çeşitliliğini arttırmada dışarıdan hayvan takviyesinin yanı sıra, hayvanat bahçesinde bulunan hayvanların çoğalmasıyla da sağladıklarını ifade eden Ulusoy, son olarak üçüz yavruladıkları nadiren görülen Afrika Yeleli koyunun üçüz erkek yavru dünyaya getirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yeni yavruların ve annenin sağlığının iyi olduğunu kaydeden Ulusoy, yeni yavruların diğer hayvanlardan ayrı bir yerde bakımlarının yapıldığını, en kısa sürede yavruları diğer hayvanların bulunduğu bölüme alarak ziyaretçilerin görmelerini sağlayacaklarını bildirdi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.