KUMAŞ LİFİNDEN YAKALANDI

Asayiş 21.12.2015 - 22:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KUMAŞ LİFİNDEN YAKALANDI

KUMAŞ LİFİNDEN YAKALANDI
Antalya'da karşıdan karşıya geçen 17 yaşındaki Hülya Seyyar'a çarparak ölümüne sebep olduğu iddia edilen ilk aracın sürücüsü de gözaltına alındı. Olayın ardından ortadan kaybolan araç, kumaş izlerinden bulundu. 12 Aralık günü, Kepez ilçesi Düdenbaşı mahallesi Hal caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçen 17 yaşındaki lise öğrencisi Hülya Seyyar'a ilk önce beyaz bir araç çarpmış, ardından arkadan gelen başka bir araç da genç kızı altına alarak ara sokaklara kadar sürüklemişti. Kazada, genç kız hayatını kaybederken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki araç sürücüsünü de yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Çevredeki MOBESE ve işyeri kameralarını inceleyen ekipler, kısa süre sonra, genç kızı altına alıp sürükleyen sürücüyü yakalamayı başarmıştı.  Çalışmasını Hülya Seyyar'a ilk çarpan aracı belirlemek için yoğunlaştıran ekipler, genç kıza çarpan ilk aracın 1 Aralık'ta İ.Z.isimi bir kişi tarafından rent a car'dan kiralandığını ve şahsın aracı 19 Aralık'ta teslim ettiğini belirledi. İ.Z.'nin aynı gün başka bir araç kiraladığı ve bu aracı zaman zaman yakın arkadaşı Ö.S'nin kullandığı tespit edildi.  GPS kayıtlarında aracın kaza günü Hal caddesinden Hal kavşağına doğru seyir halinde olduğu tespit edilirken, aracın teknik serviste yapılan incelemesinde sağ ön çamurluk, sağ ön kapıda sürtünme ve kumaş izleri bulunduğu belirlendi. Elde edilen veriler doğrultusunda olay günü aracı kullandığı tespit edilen S.Ö., gözaltına alındı. Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.  Zanlının ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
KUMAŞ LİFİNDEN YAKALANDI

Antalya'da karşıdan karşıya geçen 17 yaşındaki Hülya Seyyar'a çarparak ölümüne sebep olduğu iddia edilen ilk aracın sürücüsü de gözaltına alındı. Olayın ardından ortadan kaybolan araç, kumaş izlerinden bulundu.
12 Aralık günü, Kepez ilçesi Düdenbaşı mahallesi Hal caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçen 17 yaşındaki lise öğrencisi Hülya Seyyar'a ilk önce beyaz bir araç çarpmış, ardından arkadan gelen başka bir araç da genç kızı altına alarak ara sokaklara kadar sürüklemişti. Kazada, genç kız hayatını kaybederken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki araç sürücüsünü de yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Çevredeki MOBESE ve işyeri kameralarını inceleyen ekipler, kısa süre sonra, genç kızı altına alıp sürükleyen sürücüyü yakalamayı başarmıştı. 
Çalışmasını Hülya Seyyar'a ilk çarpan aracı belirlemek için yoğunlaştıran ekipler, genç kıza çarpan ilk aracın 1 Aralık'ta İ.Z.isimi bir kişi tarafından rent a car'dan kiralandığını ve şahsın aracı 19 Aralık'ta teslim ettiğini belirledi. İ.Z.'nin aynı gün başka bir araç kiraladığı ve bu aracı zaman zaman yakın arkadaşı Ö.S'nin kullandığı tespit edildi. 
GPS kayıtlarında aracın kaza günü Hal caddesinden Hal kavşağına doğru seyir halinde olduğu tespit edilirken, aracın teknik serviste yapılan incelemesinde sağ ön çamurluk, sağ ön kapıda sürtünme ve kumaş izleri bulunduğu belirlendi. Elde edilen veriler doğrultusunda olay günü aracı kullandığı tespit edilen S.Ö., gözaltına alındı. Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 
Zanlının ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.