Küçük Oğuzhan, soba kurbanı oldu

Asayiş 08.04.2018 - 20:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Küçük Oğuzhan, soba kurbanı oldu

Küçük Oğuzhan, soba kurbanı oldu
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde odada tek başına uyuyan 4 yaşındaki çocuk, sobadan çıkan duman sebebiyle zehirlenerek hayatını kaybetti.  Olay, Korkuteli’ye bağlı İmrahor Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki Oğuzhan Kemi, odasında uyurken sobadan bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Kapısı ve penceresi kapalı olan odadan dumanlar çıktığını fark eden anne hemen içeri girip kapıyı ve pencereyi açtı. Oğlunun hareketsiz olduğunu gören anne ve komşuları 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük Oğuzhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılan küçük Oğuzhan, bugün kılınan öğle namazının ardından İmrahor mezarlığında toprağa verildi. 
Küçük Oğuzhan, soba kurbanı oldu

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde odada tek başına uyuyan 4 yaşındaki çocuk, sobadan çıkan duman sebebiyle zehirlenerek hayatını kaybetti. 
Olay, Korkuteli’ye bağlı İmrahor Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki Oğuzhan Kemi, odasında uyurken sobadan bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Kapısı ve penceresi kapalı olan odadan dumanlar çıktığını fark eden anne hemen içeri girip kapıyı ve pencereyi açtı. Oğlunun hareketsiz olduğunu gören anne ve komşuları 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük Oğuzhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılan küçük Oğuzhan, bugün kılınan öğle namazının ardından İmrahor mezarlığında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.