Kreş öğrencilerinden Başkan Uysal’a bayram kutlaması

Gündem 15.06.2018 - 15:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kreş öğrencilerinden Başkan Uysal’a bayram kutlaması

Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan, Dutlubahçe, Ermenek, Konuksever, Bayındır Mahallelerinde bulunan kreşlerinden öğrenciler ‘Başkan Amcaları’ Ümit Uysal’ın bayramını kutladı.
Muratpaşa Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hayata geçirdiği yatırımların ilk halkası kreşlerden öğrenciler, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Çağlayan, Dutlubahçe, Ermenek, Konuksever, Bayındır Mahallelerinde bulunan kreşlerden arkadaşlarını temsilen gelen minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Uysal, çocuklara bayramların birarada olmak için çok değerli günler olduğunu anlattı. Başkan Uysal, “Bayram mutlu olup mutlu etmektir. Burada olmanız beni çok mutlu etti. Sizlerin ve ailenizin şeker tadında bir bayram yaşamanızı diliyorum” şeklinde konuştu.
Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan, Dutlubahçe, Ermenek, Konuksever, Bayındır Mahallelerinde bulunan kreşlerinden öğrenciler ‘Başkan Amcaları’ Ümit Uysal’ın bayramını kutladı.

Muratpaşa Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hayata geçirdiği yatırımların ilk halkası kreşlerden öğrenciler, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Çağlayan, Dutlubahçe, Ermenek, Konuksever, Bayındır Mahallelerinde bulunan kreşlerden arkadaşlarını temsilen gelen minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Uysal, çocuklara bayramların birarada olmak için çok değerli günler olduğunu anlattı. Başkan Uysal, “Bayram mutlu olup mutlu etmektir. Burada olmanız beni çok mutlu etti. Sizlerin ve ailenizin şeker tadında bir bayram yaşamanızı diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.