KÖYLÜSÜNÜ KAFASINDAN VURUP ÖLDÜRMÜŞTÜ

Gündem 20.02.2021 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KÖYLÜSÜNÜ KAFASINDAN VURUP ÖLDÜRMÜŞTÜ

Burdur'da Köylüsünü Kafasından Vurup Öldürmüştü...
Burdur’da 2018 yılında tartıştığı köylüsünü tabanca ile vurarak öldüren sanığın cezası Yargıtay tarafından onandı. Burdur merkez Çatağıl Köyü’ndeki süt toplama merkezinde meydana gelen olayda aynı köyde oturan Emrah A. ile Mehmet Akbulut belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine Emrah A. iddiaya göre üzerindeki tabancayla Mehmet Akbulut’u başından vurdu. Vatandaşlar tarafından otomobille Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülen Mehmet Akbulut, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Emrah A. kasten öldürme suçundan önce müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti daha sonra cezada indirim yaparak sanığı 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Karar Yargıtay’a taşındı. Yargıtay Burdur Ağır Ceza Mahkemesinin  kararını onayladı.
Burdur'da Köylüsünü Kafasından Vurup Öldürmüştü...

Burdur’da 2018 yılında tartıştığı köylüsünü tabanca ile vurarak öldüren sanığın cezası Yargıtay tarafından onandı.


Burdur merkez Çatağıl Köyü’ndeki süt toplama merkezinde meydana gelen olayda aynı köyde oturan Emrah A. ile Mehmet Akbulut belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine Emrah A. iddiaya göre üzerindeki tabancayla Mehmet Akbulut’u başından vurdu. Vatandaşlar tarafından otomobille Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülen Mehmet Akbulut, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.


Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Emrah A. kasten öldürme suçundan önce müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti daha sonra cezada indirim yaparak sanığı 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Karar Yargıtay’a taşındı. Yargıtay Burdur Ağır Ceza Mahkemesinin  kararını onayladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.