Köy Okuluna Badminton Desteği

Eğitim 19.12.2018 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Köy Okuluna Badminton Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokuluna Badminton desteği sağladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokuluna Badminton desteği sağladı. Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında köylere Badminton desteğine devam ediyor. Bu proje ile gönderilen file, dikme, raket ve top malzemelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Okul Müdürü Mustafa Aydın, Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Gönül Karaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Veli Moğol tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı. Badminton desteği nedeni ile Okul Müdürü, Beden Eğitim Öğretmeni ve öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığına ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler. İl Müdürü Orhan Kemerkaya, ilk defa Badminton ile tanışan öğrenciler ile badminton antrenmanı yaptı.   İl Müdürü Orhan Kemerkaya öğrencilerden başarı sözü alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokuluna Badminton desteği sağladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokuluna Badminton desteği sağladı.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında köylere Badminton desteğine devam ediyor. Bu proje ile gönderilen file, dikme, raket ve top malzemelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Okul Müdürü Mustafa Aydın, Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Gönül Karaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Veli Moğol tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Badminton desteği nedeni ile Okul Müdürü, Beden Eğitim Öğretmeni ve öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığına ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

İl Müdürü Orhan Kemerkaya, ilk defa Badminton ile tanışan öğrenciler ile badminton antrenmanı yaptı.

 

İl Müdürü Orhan Kemerkaya öğrencilerden başarı sözü alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.