Köy okullarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 14.02.2021 - 13:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Köy okullarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Köy okullarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı
Kepez ilçesinde yüz yüze eğitime başlanacak eski köy ve belde statüsünde bulunan yerleşim bölgelerindeki ilkokul ve ortaokullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mobil dezenfekte ekibi, yüz yüze eğitime başlanacak eski köy ve belde statüsünde bulunan yerleşim bölgelerindeki okulların toplu kullanım alanlarından, sınıflara, konferans salonlarından, koridor ve lavabolara kadar her alanını dezenfekte etti. Dezenfeksiyon çalışmaları, 12 okulda tamamlandı.
Köy okullarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Kepez ilçesinde yüz yüze eğitime başlanacak eski köy ve belde statüsünde bulunan yerleşim bölgelerindeki ilkokul ve ortaokullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mobil dezenfekte ekibi, yüz yüze eğitime başlanacak eski köy ve belde statüsünde bulunan yerleşim bölgelerindeki okulların toplu kullanım alanlarından, sınıflara, konferans salonlarından, koridor ve lavabolara kadar her alanını dezenfekte etti.

Dezenfeksiyon çalışmaları, 12 okulda tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.