Köy Girişinde Uyuşturucu Çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Köy Girişinde Uyuşturucu Çıktı

Polisin köy girişinde durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı
 Isparta’da narkotik polisinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan kontrolde, uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 4 kişi yakalanırken, beraberinde 4 parça halinde 5.45 gram eroin ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında merkeze bağlı Deregümü köyü kavşağında şüphe üzerine bir otomobili durduran polis, 4 parça halinde 5.45 gram eroin maddesi ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirdi. Konuyla ilgili O.K., M.A.B., R.B. ve B.U.K. isimli 4 şüpheli yakalanarak, haklarında ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.
Polisin köy girişinde durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı

 Isparta’da narkotik polisinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan kontrolde, uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 4 kişi yakalanırken, beraberinde 4 parça halinde 5.45 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemek için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında merkeze bağlı Deregümü köyü kavşağında şüphe üzerine bir otomobili durduran polis, 4 parça halinde 5.45 gram eroin maddesi ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirdi.

Konuyla ilgili O.K., M.A.B., R.B. ve B.U.K. isimli 4 şüpheli yakalanarak, haklarında ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.