Kovid-19 tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası kesildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 05.04.2020 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kovid-19 tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası kesildi

Kovid-19 tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası kesildi
Isparta'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası uygulandı. Yedişehitler Mahallesi'nde ruhsatsız bir iş yerinde vatandaşların toplu halde bulunduğu ve Bahçelievler Mahallesi'nde bir kafeteryanın açık olduğu bilgisine ulaşan polis ve zabıta ekipleri, çalışma başlattı. Ruhsatsız iş yerinin mühürlendiği denetimlerde İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na aykırı davranmaktanc15 kişiye toplam 47 bin 250 lira ceza kesildi. Kentte Kovid-19'la mücadelede kurallara uymayanlara yönelik cezai uygulamaların devam edeceği bildirildi.   
Kovid-19 tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası kesildi

Isparta'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 15 kişiye para cezası uygulandı.

Yedişehitler Mahallesi'nde ruhsatsız bir iş yerinde vatandaşların toplu halde bulunduğu ve Bahçelievler Mahallesi'nde bir kafeteryanın açık olduğu bilgisine ulaşan polis ve zabıta ekipleri, çalışma başlattı.

Ruhsatsız iş yerinin mühürlendiği denetimlerde İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na aykırı davranmaktanc15 kişiye toplam 47 bin 250 lira ceza kesildi.

Kentte Kovid-19'la mücadelede kurallara uymayanlara yönelik cezai uygulamaların devam edeceği bildirildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.