KOTAYA UYMADI 15BİN TL CEZA YEDİ

Asayiş 21.10.2015 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KOTAYA UYMADI 15BİN TL CEZA YEDİ

KOTAYA UYMADI 15BİN TL CEZA YEDİ
Antalya Orman ve Su işleri şube müdürlüğü Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri Korkuteli’ne bağlı İmecik, Sülekler yaylası ve Elmalı’da yaptığı denetimlerde Avcılık belgesi olmasına rağmen kotaya uymayan 10 avcıya 15 Bin TL para cezası kesti. Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri, Yaban hayatının korunması amacıyla sezon başlamasıyla, “Kota avcılık” sistemine geçildiğini belirterek, yeni sistem gereği avcıların ava çıkmadan önce bilgisayar üzerinden “kota izni” almaları gerektiği uyarısında bulundu. Yeni sistemin, aşırı avlanmanın önüne geçilmesi ve yaban hayatının korunması açısından önemli olduğunu belirten Antalya Orman ve Su işleri şube müdürlüğü Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri, “Yeni uygulanacak sistemde Antalya’nın tamamını kapsayacak şekilde avlak sahası belirlendi. Söz konusu avlaklarda 7 gün av yapılabilecek ancak avcıların ava gitmeden önce sistemden TC kimlik numarası, avcılık belgesi ve av pulu numaraları ile kota izni alması gerekiyor” denildi. Ayrıca, yapılan denetimlerde 10 kişi hakkında 15 Bin TL’ye yakın idari para cezası uygulandığına işaret ederek, yasal işlemle karşı karşıya kalmamak için avcı belgesi, av pulu olmadan ve kota izni almadan ava çıkılmaması uyarısında bulundu.
KOTAYA UYMADI 15BİN TL CEZA YEDİ

Antalya Orman ve Su işleri şube müdürlüğü Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri Korkuteli’ne bağlı İmecik, Sülekler yaylası ve Elmalı’da yaptığı denetimlerde Avcılık belgesi olmasına rağmen kotaya uymayan 10 avcıya 15 Bin TL para cezası kesti.
Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri, Yaban hayatının korunması amacıyla sezon başlamasıyla, “Kota avcılık” sistemine geçildiğini belirterek, yeni sistem gereği avcıların ava çıkmadan önce bilgisayar üzerinden “kota izni” almaları gerektiği uyarısında bulundu.
Yeni sistemin, aşırı avlanmanın önüne geçilmesi ve yaban hayatının korunması açısından önemli olduğunu belirten Antalya Orman ve Su işleri şube müdürlüğü Korkuteli Milli Parklar av koruma ekipleri, “Yeni uygulanacak sistemde Antalya’nın tamamını kapsayacak şekilde avlak sahası belirlendi. Söz konusu avlaklarda 7 gün av yapılabilecek ancak avcıların ava gitmeden önce sistemden TC kimlik numarası, avcılık belgesi ve av pulu numaraları ile kota izni alması gerekiyor” denildi.
Ayrıca, yapılan denetimlerde 10 kişi hakkında 15 Bin TL’ye yakın idari para cezası uygulandığına işaret ederek, yasal işlemle karşı karşıya kalmamak için avcı belgesi, av pulu olmadan ve kota izni almadan ava çıkılmaması uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.