Koşucu Yasemin Zengin'i Uğurlamada Zincirleme Kaza

Asayiş 11.08.2018 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Koşucu Yasemin Zengin'i Uğurlamada Zincirleme Kaza

Burdur merkeze bağlı Taşkapı'da, Balkan Şampiyonu Çine köyünden Yasemin Zengin’i i uğurlamaya giden ailesi trafik kazasına karıştı.
Edinilen bilgiye göre Burdur'un gururu 2016 Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Çine Köyü’nden Yasemin Zengin’i Çorum'daki müsabakaya uğurlamaya giden teyzesi trafik kazası geçirdi. Merkeze bağlı Taşkapı Köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir iş makinası bir traktör ve bir otomobil maddi hasar görürken, kazada yaralananlar Burdur Devlet Hastanesi ve Antalya Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Kolluk Kuvvetlerinin yaptığı arştırmanın ardından traktör sürücüsünün tutuklandığı, yaralıların tedavisine dedevam edildiği bildirildi.
Burdur merkeze bağlı Taşkapı'da, Balkan Şampiyonu Çine köyünden Yasemin Zengin’i i uğurlamaya giden ailesi trafik kazasına karıştı.

Edinilen bilgiye göre Burdur'un gururu 2016 Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Çine Köyü’nden Yasemin Zengin’i Çorum'daki müsabakaya uğurlamaya giden teyzesi trafik kazası geçirdi.

Merkeze bağlı Taşkapı Köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir iş makinası bir traktör ve bir otomobil maddi hasar görürken, kazada yaralananlar Burdur Devlet Hastanesi ve Antalya Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı.

Kolluk Kuvvetlerinin yaptığı arştırmanın ardından traktör sürücüsünün tutuklandığı, yaralıların tedavisine dedevam edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.