KOSGEB’DEN VATANDAŞLARA UYARI

Gündem 07.03.2015 - 13:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KOSGEB’DEN VATANDAŞLARA UYARI

KOSGEB’DEN VATANDAŞLARA UYARI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Manavgat Temsilcisi Ali El, son günlerde bazı şahısların KOSGEB başkanlığı adına arayarak, "KOSGEB’den hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz" ifadeleri kullandıklarını belirterek Manavgatlı işletmelerin bu tarz telefonlara itibar etmemeleri konusunda uyardı.  KOSGEB'in telefonla işletme sahiplerini araarak, ücret karşılığında hizmet verme ya da ücret karşısında bir materyal gönderme gibi bir uygulamasının olmadığının altını çizen Ali El, "Son günlerde, danışmanlık hizmeti verdiklerini iddia eden bazı şahısların, işletme sahiplerini KOSGEB adına telefonla arayarak, 'KOSGEB’den hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz', 'Bedel karşılığında KOSGEB destekleri ile ilgili broşür, kitap, doküman gibi materyaller göndereceğiz' veya 'KOSGEB’in destek ve kredilerini belli bir komisyon karşılığında çıkaracağız' diyerek, asılsız beyanlarla, işletmeleri yanılttıkları ve parasal talepte bulundukları yönünde şikayetler alıyoruz. KOSGEB'in telefonla işletme sahiplerini arayıp, ücret karşılığında dergi gibi materyaller göndermeleri gibi bir uygulamaları yoktur" dedi. El, "Halkımız KOBİ ve girişimcilere verilen kredi ve destek programları ile ilgili güncel verileri, MATSO hizmet binasında bulunan KOSGEB Manavgat Temsilciliğinden, Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğünden, www.kosgeb.gov.tr adresinden ve 444 1 567 KOSGEB Çağrı Merkezi'nden öğrenebilir. KOSGEB İdaresi Başkanlığı ismini vererek arayan ve KOSGEB'in desteklerinden, hibelerinden faydalanabilmeleri amacıyla dergi gideri ücreti veya herhangi bir isim altında ücret talep eden kişi ya da kişilere itibar edilmemelidir" diye konuştu.
KOSGEB’DEN VATANDAŞLARA UYARI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Manavgat Temsilcisi Ali El, son günlerde bazı şahısların KOSGEB başkanlığı adına arayarak, "KOSGEB’den hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz" ifadeleri kullandıklarını belirterek Manavgatlı işletmelerin bu tarz telefonlara itibar etmemeleri konusunda uyardı. 
KOSGEB'in telefonla işletme sahiplerini araarak, ücret karşılığında hizmet verme ya da ücret karşısında bir materyal gönderme gibi bir uygulamasının olmadığının altını çizen Ali El, "Son günlerde, danışmanlık hizmeti verdiklerini iddia eden bazı şahısların, işletme sahiplerini KOSGEB adına telefonla arayarak, 'KOSGEB’den hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz', 'Bedel karşılığında KOSGEB destekleri ile ilgili broşür, kitap, doküman gibi materyaller göndereceğiz' veya 'KOSGEB’in destek ve kredilerini belli bir komisyon karşılığında çıkaracağız' diyerek, asılsız beyanlarla, işletmeleri yanılttıkları ve parasal talepte bulundukları yönünde şikayetler alıyoruz. KOSGEB'in telefonla işletme sahiplerini arayıp, ücret karşılığında dergi gibi materyaller göndermeleri gibi bir uygulamaları yoktur" dedi.
El, "Halkımız KOBİ ve girişimcilere verilen kredi ve destek programları ile ilgili güncel verileri, MATSO hizmet binasında bulunan KOSGEB Manavgat Temsilciliğinden, Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğünden, www.kosgeb.gov.tr adresinden ve 444 1 567 KOSGEB Çağrı Merkezi'nden öğrenebilir. KOSGEB İdaresi Başkanlığı ismini vererek arayan ve KOSGEB'in desteklerinden, hibelerinden faydalanabilmeleri amacıyla dergi gideri ücreti veya herhangi bir isim altında ücret talep eden kişi ya da kişilere itibar edilmemelidir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.