KOSGEB’DEN KÜÇÜK İŞLETMELERE 50 BİN TL SIFIR FAİZLİ KREDİ

Ekonomi 14.02.2017 - 09:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KOSGEB’DEN KÜÇÜK İŞLETMELERE 50 BİN TL SIFIR FAİZLİ KREDİ

KOSGEB 10 KİŞİDEN AZ ÇALIŞANI OLAN MİKRO İŞLETMELER ÖNCELİKLİ OLMAK ÜZERE 50 BİN TL SIFIR FAİZLİ KREDİ VERİYOR.
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Burdur İl Müdürü Hamza Alper Doğru düzenlediği basın toplantısıyla, 50 bin TL sıfır faizli kredi için açıklamalarda bulundu. İlk defa başvuru yapacak işletmelerin izleyeceği adımları aktaran, şu ana kadar 1650 işletmenin de başvurusu bulunduğunu belirten İl Müdürü DOĞRU, Burdur ili geneli olarak bu krediden maksimum düzeyde yararlanmak amacında olduklarını ifade etti.   Şubatın yirmisine kadar yeni başvuruda bulunacak işletmelerin “sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr” internet adresine girip bilgilerini kaydetmeleri gerektiğini söyleyen DOĞRU, 27 Şubat dolayında da başvuruların neticeleneceğini, kaydının onaylanan işletmelere SMS gönderilerek bildirimde bulunulacağını vurguladı. DOĞRU, KOSGEB olarak bu kredinin faizi karşıladıklarını dile getirerek banka kredisi alamayanlar için Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de dahil olmak üzere tüm imkanları kullanacaklarını, yine de alamayanların ise bu krediden yaralanamayacağını söyledi. DOĞRU, bu krediden 1 milyon TL altında bilançosu olanların faydalanacağını da bildirdi.   15 Temmuz’daki menfur olayın ekonomiyi ve işletmeleri kısmen de olsa olumsuz etkilediğine dikkat çeken DOĞRU, 50 bin TL’lik sıfır faizli kredinin bunu rahatlatacağını kaydetti ve söz konusu krediden faydalanmak için KOSGEB’in internet sitesinden de bilgi alınabileceğini ekledi.   EĞİTİM VE KURSLAR DEVAM EDİYOR KOSGEB İL Müdürü Doğru, hizmet binalarında proje sunup projeleri kabul edilen kişilerin kurslarının devam ettiğini, bu kurslar vesilesiyle girişimcilik sertifikası alanların KOSGEB desteklerine hak kazanacağını da vurguladı. 
KOSGEB 10 KİŞİDEN AZ ÇALIŞANI OLAN MİKRO İŞLETMELER ÖNCELİKLİ OLMAK ÜZERE 50 BİN TL SIFIR FAİZLİ KREDİ VERİYOR.

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Burdur İl Müdürü Hamza Alper Doğru düzenlediği basın toplantısıyla, 50 bin TL sıfır faizli kredi için açıklamalarda bulundu. İlk defa başvuru yapacak işletmelerin izleyeceği adımları aktaran, şu ana kadar 1650 işletmenin de başvurusu bulunduğunu belirten İl Müdürü DOĞRU, Burdur ili geneli olarak bu krediden maksimum düzeyde yararlanmak amacında olduklarını ifade etti.

 

Şubatın yirmisine kadar yeni başvuruda bulunacak işletmelerin “sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr” internet adresine girip bilgilerini kaydetmeleri gerektiğini söyleyen DOĞRU, 27 Şubat dolayında da başvuruların neticeleneceğini, kaydının onaylanan işletmelere SMS gönderilerek bildirimde bulunulacağını vurguladı. DOĞRU, KOSGEB olarak bu kredinin faizi karşıladıklarını dile getirerek banka kredisi alamayanlar için Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de dahil olmak üzere tüm imkanları kullanacaklarını, yine de alamayanların ise bu krediden yaralanamayacağını söyledi. DOĞRU, bu krediden 1 milyon TL altında bilançosu olanların faydalanacağını da bildirdi.

 

15 Temmuz’daki menfur olayın ekonomiyi ve işletmeleri kısmen de olsa olumsuz etkilediğine dikkat çeken DOĞRU, 50 bin TL’lik sıfır faizli kredinin bunu rahatlatacağını kaydetti ve söz konusu krediden faydalanmak için KOSGEB’in internet sitesinden de bilgi alınabileceğini ekledi.

 

EĞİTİM VE KURSLAR DEVAM EDİYOR

KOSGEB İL Müdürü Doğru, hizmet binalarında proje sunup projeleri kabul edilen kişilerin kurslarının devam ettiğini, bu kurslar vesilesiyle girişimcilik sertifikası alanların KOSGEB desteklerine hak kazanacağını da vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.