KÖŞE YAZARLARI BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ GÖKER'İ DİNLEDİ

Gündem 29.09.2020 - 15:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KÖŞE YAZARLARI BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ GÖKER'İ DİNLEDİ

Burdur’da köşe yazarları ve yorumcular Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile buluşarak Burdur’un sorunlarını dinledi.
Burdur’da köşe yazarları ve yorumcular Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile buluşarak Burdur’un sorunlarını dinledi. Toplantıya, Dergi Ayrıntı İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş, Burdur Gazetesi’nden Hasan Türkel, Yenigün gazetesinden Tacettin Akbaş Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile yan yana gelerek Burdur’un sorunlarını Göker’in bakış açısıyla dinledi.    Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Cemalettin Bektaş; “Burdur’un atanmış ve seçilmişleriyle, Burdur’un geleceği için yan yana gelerek ortak paydada buluşturmak istiyoruz. Toplantıya Burdur’da köşe yazarlığı yapan ve yorumculuk yapan arkadaşlarla bu girişimle Burdur’a faydalı olmak istiyoruz. İkinci konuğumuz Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker’in bu amaç doğrultusunda düşüncelerini dinleme fırsatı yakaladık.” dedi.    
Burdur’da köşe yazarları ve yorumcular Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile buluşarak Burdur’un sorunlarını dinledi.

Burdur’da köşe yazarları ve yorumcular Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile buluşarak Burdur’un sorunlarını dinledi. Toplantıya, Dergi Ayrıntı İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş, Burdur Gazetesi’nden Hasan Türkel, Yenigün gazetesinden Tacettin Akbaş Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ile yan yana gelerek Burdur’un sorunlarını Göker’in bakış açısıyla dinledi. 

 

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Cemalettin Bektaş; “Burdur’un atanmış ve seçilmişleriyle, Burdur’un geleceği için yan yana gelerek ortak paydada buluşturmak istiyoruz. Toplantıya Burdur’da köşe yazarlığı yapan ve yorumculuk yapan arkadaşlarla bu girişimle Burdur’a faydalı olmak istiyoruz. İkinci konuğumuz Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker’in bu amaç doğrultusunda düşüncelerini dinleme fırsatı yakaladık.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.