KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DENETİMLER SÜRÜYOR

Gündem 23.03.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DENETİMLER SÜRÜYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.
Burdur'un Bucak İlçesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.     Koronavirüs risk haritasının güncelleneceği günü bekleyen Burdur'un tekrar kırmızı renge boyanmaması için denetimler her geçen gün daha sıklaştırılarak yapılıyor. Bu kapsamda Bucak İlçesi'nde kentin belirli bölgelerinde uygulama noktaları oluşturularak sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıda olan vatandaşlar tek tek sorgulanarak, dışarıda olmaması gereken kişilere cezai işlem yapılıyor.   Gün içerisinde ise Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere belirli bölgelerde devriye atan Emniyet ekipleri, sosyal mesafe ve maske kullanmayan vatandaşlara ceza yazdılar. Edinilen bilgilere göre, 22 Mart Pazartesi günü sabah saatlerinden bu zamana kadar maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 230 vatandaşa cezai işlem uygulandı.    
Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.

 

 

Koronavirüs risk haritasının güncelleneceği günü bekleyen Burdur'un tekrar kırmızı renge boyanmaması için denetimler her geçen gün daha sıklaştırılarak yapılıyor.

Bu kapsamda Bucak İlçesi'nde kentin belirli bölgelerinde uygulama noktaları oluşturularak sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıda olan vatandaşlar tek tek sorgulanarak, dışarıda olmaması gereken kişilere cezai işlem yapılıyor.

 

Gün içerisinde ise Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere belirli bölgelerde devriye atan Emniyet ekipleri, sosyal mesafe ve maske kullanmayan vatandaşlara ceza yazdılar.

Edinilen bilgilere göre, 22 Mart Pazartesi günü sabah saatlerinden bu zamana kadar maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 230 vatandaşa cezai işlem uygulandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.