KORKUTELİ'NDE POLİSTEN ÖĞRENCİLERİ KASK UYARISI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2014 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ'NDE POLİSTEN ÖĞRENCİLERİ KASK UYARISI

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Toplum Destekli Polis ekipleri yeni eğitim ve öğretim yılında motosiklet kullanan öğrencilere uyarılarda bulundu. Okul sokağında öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede motosiklet kazaları nedeniyle her yıl onlarca insanın yaşamını yitirdiğini ya da yaralandığını anlattı.Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri kask kullanmayan motosiklet sürücülerini uyarmaya devam ediyor. Okul sokağında öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede motosiklet kazaları nedeniyle her yıl onlarca insanın yaşamını yitirdiğini ya da yaralandığını söyledi.Ölümle sonuçlanan motosiklet kazalarında sürücülerinin genelde kask kullanmadıklarını vurgulayan Toplum Destekli Polis ekipleri, sürücülerin mutlaka kask kullanması gerektiğine işaret etti.Uygulanan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayan bir trafik kuralının ise bedeli olduğuna dikkat çeken Toplum Destekli Polis ekipleri, motosiklet sürücülerinin zor durumda kalmaması için kurallara uymanın yanında kask takmanın emniyet kemeri takmak kadar önemli olduğu hatırlattılar.Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, motorunun çalınmaması için mutlaka kilitlenmesi, güvenli park alanlarına park edilmesi, egzos ve diğer aksamlarında değişiklik yapılmaması, ehliyetsiz ve kasksız kullanılmaması, trafik kurallarına uyarak gündüz de farların yakılması ve tescil yapılmadan trafiğe çıkılmaması konusuna öğrencileri uyardı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Toplum Destekli Polis ekipleri yeni eğitim ve öğretim yılında motosiklet kullanan öğrencilere uyarılarda bulundu. Okul sokağında öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede motosiklet kazaları nedeniyle her yıl onlarca insanın yaşamını yitirdiğini ya da yaralandığını anlattı.
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri kask kullanmayan motosiklet sürücülerini uyarmaya devam ediyor. Okul sokağında öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede motosiklet kazaları nedeniyle her yıl onlarca insanın yaşamını yitirdiğini ya da yaralandığını söyledi.Ölümle sonuçlanan motosiklet kazalarında sürücülerinin genelde kask kullanmadıklarını vurgulayan Toplum Destekli Polis ekipleri, sürücülerin mutlaka kask kullanması gerektiğine işaret etti.
Uygulanan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayan bir trafik kuralının ise bedeli olduğuna dikkat çeken Toplum Destekli Polis ekipleri, motosiklet sürücülerinin zor durumda kalmaması için kurallara uymanın yanında kask takmanın emniyet kemeri takmak kadar önemli olduğu hatırlattılar.
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, motorunun çalınmaması için mutlaka kilitlenmesi, güvenli park alanlarına park edilmesi, egzos ve diğer aksamlarında değişiklik yapılmaması, ehliyetsiz ve kasksız kullanılmaması, trafik kurallarına uyarak gündüz de farların yakılması ve tescil yapılmadan trafiğe çıkılmaması konusuna öğrencileri uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.