KORKUTELİ'NDE ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2014 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ'NDE ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI

KORKUTELİ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI
Bursa’da Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Bayanlar ve Yıldız Serbest Erkekler, Yıldız Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na katılan Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Tuğba Kılıç Türkiye birincisi, M. Talha Kılıç, Cihan Urgan Türkiye ikincisi, Mehmet Kaya ise Türkiye üçüncüsü oldu. Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Çakmak, Türkiye Şampiyonu olan Tuğba Kılıç, ikinci olan M. Talha Kılıç ve Cihan Urgan ile üçüncü olan Mehmet Kaya’yı başarılarından dolayı kutladı.
KORKUTELİ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Bursa’da Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Bayanlar ve Yıldız Serbest Erkekler, Yıldız Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na katılan Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Tuğba Kılıç Türkiye birincisi, M. Talha Kılıç, Cihan Urgan Türkiye ikincisi, Mehmet Kaya ise Türkiye üçüncüsü oldu. 
Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Çakmak, Türkiye Şampiyonu olan Tuğba Kılıç, ikinci olan M. Talha Kılıç ve Cihan Urgan ile üçüncü olan Mehmet Kaya’yı başarılarından dolayı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.