KORKUTELİ'NDE MUHTARLAR MÜTEVELLİ HEYETİNİ..

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 10:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ'NDE MUHTARLAR MÜTEVELLİ HEYETİNİ..

-Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığı tarafından 2014 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi.
Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığı tarafından 2014 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi.Korkuteli Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi, Korkuteli Öğretmen Evi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Ali İrban, Hüseyin Çil, Korkuteli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen, Korkuteli mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.İlk olarak birlik tüzüğü değişikliğinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Köy muhtarları adına Kargalık Köyü Muhtarı Dursun Demir ve mahalle muhtarları adına Küçükköy beldesi Orta Mahalle Muhtarı Hasan Kır bu göreve talip olurken, Kaymakam Erkan Karahan, "İlçemiz için bu kadar fedakarca çalışan muhtarlarımızı yürekten kutlarım. Çünkü Korkuteli halkı için hizmetlerden kaçınmayarak hep birlikte tek yürek olarak her zaman çalışmalarınızı görüyorum" diye konuştu.
-Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığı tarafından 2014 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi.

Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığı tarafından 2014 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi.
Korkuteli Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi, Korkuteli Öğretmen Evi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Ali İrban, Hüseyin Çil, Korkuteli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen, Korkuteli mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.
İlk olarak birlik tüzüğü değişikliğinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Köy muhtarları adına Kargalık Köyü Muhtarı Dursun Demir ve mahalle muhtarları adına Küçükköy beldesi Orta Mahalle Muhtarı Hasan Kır bu göreve talip olurken, Kaymakam Erkan Karahan, "İlçemiz için bu kadar fedakarca çalışan muhtarlarımızı yürekten kutlarım. Çünkü Korkuteli halkı için hizmetlerden kaçınmayarak hep birlikte tek yürek olarak her zaman çalışmalarınızı görüyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.