KORKUTELİ'NDE CUMHURİYET ORTAOKULU ŞAMPİYON OLDU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 13:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ'NDE CUMHURİYET ORTAOKULU ŞAMPİYON OLDU

ANTALYA (İHA) -Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Kurulu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu oldu.
Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Kurulu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu oldu. Korkuteli'nde 10 gün süren müsabakaların sonuçlandığını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karatopak,"6 takımın katıldığı müsabakalar sonucunda Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu. Bu tür müsabakalarda amaç, öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıp onların sportif faaliyetlerde kendilerini göstermelerini sağlamaktır" dedi.Bir ülkenin geleceğinin gençlerine bağlı olduğunu kaydeden Karatoprak, "Temiz, sağlıklı ve mutlu yarınlar ancak akıl ve vücut sağlığı yerinde, kötü alışkanlıklardan uzak, boş zamanlarını verimli değerlendirebilen gençlerle mümkün olacaktır. Biz de bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
ANTALYA (İHA) -Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Kurulu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Antalya'nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Kurulu tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu oldu. 
Korkuteli'nde 10 gün süren müsabakaların sonuçlandığını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karatopak,"6 takımın katıldığı müsabakalar sonucunda Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu. Bu tür müsabakalarda amaç, öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıp onların sportif faaliyetlerde kendilerini göstermelerini sağlamaktır" dedi.
Bir ülkenin geleceğinin gençlerine bağlı olduğunu kaydeden Karatoprak, "Temiz, sağlıklı ve mutlu yarınlar ancak akıl ve vücut sağlığı yerinde, kötü alışkanlıklardan uzak, boş zamanlarını verimli değerlendirebilen gençlerle mümkün olacaktır. Biz de bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.