KORKUTELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE CİLT BAKIM KURSU BAŞLIYOR

Yaşam 17.03.2015 - 11:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE CİLT BAKIM KURSU BAŞLIYOR

KORKUTELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE CİLT BAKIM KURSU BAŞLIYOR
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 'Ev ve Kurum Temizliği' ile ile 'Cilt Bakımı' açacak.  Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü açtığı kurslara 'Cilt Bakımı' ile 'Ev ve Kurum Temizliği' kurslarını da ekliyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep sonucu açılacak olan kursların günde 6 saat olmak üzere toplam 480 saat olacağı belirtildi.  Cilt Bakım ve Güzellik Uzmanı Hafize Kök tarafından verilecek 'Cilt Bakımı' kursunda ursiyerlere yüz temizliği, vücut temizliği, el ve ayak bakımı, temel makyaj, yüz ve vücut masajı gibi bilgilerin uygulamalı ders anlatılacağı bildirildi.
KORKUTELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE CİLT BAKIM KURSU BAŞLIYOR

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 'Ev ve Kurum Temizliği' ile ile 'Cilt Bakımı' açacak. 
Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü açtığı kurslara 'Cilt Bakımı' ile 'Ev ve Kurum Temizliği' kurslarını da ekliyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep sonucu açılacak olan kursların günde 6 saat olmak üzere toplam 480 saat olacağı belirtildi. 
Cilt Bakım ve Güzellik Uzmanı Hafize Kök tarafından verilecek 'Cilt Bakımı' kursunda ursiyerlere yüz temizliği, vücut temizliği, el ve ayak bakımı, temel makyaj, yüz ve vücut masajı gibi bilgilerin uygulamalı ders anlatılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.