Korkuteli Güreşçileri Kırkpınar’a Uğurlandı

Spor 08.07.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Korkuteli Güreşçileri Kırkpınar’a Uğurlandı

Korkuteli Güreşçileri Kırkpınar’a Uğurlandı
Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, bu yıl 660’ıncısı yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmak üzere yola çıktı. Edirne Kırkpınar’da yapılacak Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne katılacak Korkuteli Belediyespor Güreş Takımı her yıl olduğu gibi bu yıl da güreşlere iddialı hazırlandı. Korkuteli Belediyesi pehlivanları Edirne’den madalyalar ile dönmek istiyor.  100 yıl Atatürk stadyumunda Güreş antrenörü Muhammet Sarıcalar eşliğinde 10 güreşçi tarihi Kırkpınar Güreşlerine uğurlandı. Sarıcalar, “Ata sporumuz güreşin 660 yıldır devam eden bu önemli geleneğini tüm halkımız sabırsızlıkla bekledi. Bir yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele edecek pehlivanlarımıza güveniyoruz. Korkuteli’nde Kırkpınar’a güzel hazırlandık. Kırkpınar güreşlerinden madalya ile döneceğiz” dedi. 660’ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 9 Temmuz’da başlayacak. Kaynak: korkuteligundem
Korkuteli Güreşçileri Kırkpınar’a Uğurlandı

Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, bu yıl 660’ıncısı yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmak üzere yola çıktı.

Edirne Kırkpınar’da yapılacak Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne katılacak Korkuteli Belediyespor Güreş Takımı her yıl olduğu gibi bu yıl da güreşlere iddialı hazırlandı.

Korkuteli Belediyesi pehlivanları Edirne’den madalyalar ile dönmek istiyor. 

100 yıl Atatürk stadyumunda Güreş antrenörü Muhammet Sarıcalar eşliğinde 10 güreşçi tarihi Kırkpınar Güreşlerine uğurlandı.

Sarıcalar, “Ata sporumuz güreşin 660 yıldır devam eden bu önemli geleneğini tüm halkımız sabırsızlıkla bekledi. Bir yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele edecek pehlivanlarımıza güveniyoruz. Korkuteli’nde Kırkpınar’a güzel hazırlandık. Kırkpınar güreşlerinden madalya ile döneceğiz” dedi.

660’ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 9 Temmuz’da başlayacak.

Kaynak: korkuteligundem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.