Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Kınacı göreve başladı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 02.09.2020 - 12:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Kınacı göreve başladı

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Kınacı göreve başladı
Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Tolga Kınacı görevine başladı. 2020 Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesiyle, Bitlis Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığından Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Tolga Kınacı yeni görevini devraldı.  Başsavcı Kınacı, yaptığı açıklamada, "İlçede huzurun ve adaletin en güzel şekilde işlemesi için ben ve tüm meslektaşlarım elimizden geleni yapacağız. Kanun çerçevesinde tüm vatandaşlara yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.
Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Kınacı göreve başladı

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Tolga Kınacı görevine başladı.

2020 Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesiyle, Bitlis Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığından Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Tolga Kınacı yeni görevini devraldı. 

Başsavcı Kınacı, yaptığı açıklamada, "İlçede huzurun ve adaletin en güzel şekilde işlemesi için ben ve tüm meslektaşlarım elimizden geleni yapacağız. Kanun çerçevesinde tüm vatandaşlara yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.