Korkutan orman yangını

Asayiş 25.08.2018 - 12:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Korkutan orman yangını

Korkutan orman yangını
Afyonkarahisar’da bir mesire alanında bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları halen devam ediyor.  Yangın bu akşam Afyonkarahisar Hıdırlık Mesire Alanı'nda bulunan ormanlık alanda çıktı. Yangının meydana geldiği andan itibaren bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edilirken, alevlerin ormanlık alandan yükseldiği gözlendi. Çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangını söndürmek için çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının çıktığı bölgeye şehir merkezinde bulanan evlerin de yakın olması vatandaşları korkuturken ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.  Yangını söndürme çalışmaları halen daha devam ediyor. 
Korkutan orman yangını

Afyonkarahisar’da bir mesire alanında bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları halen devam ediyor. 
Yangın bu akşam Afyonkarahisar Hıdırlık Mesire Alanı'nda bulunan ormanlık alanda çıktı. Yangının meydana geldiği andan itibaren bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edilirken, alevlerin ormanlık alandan yükseldiği gözlendi. Çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangını söndürmek için çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının çıktığı bölgeye şehir merkezinde bulanan evlerin de yakın olması vatandaşları korkuturken ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. 
Yangını söndürme çalışmaları halen daha devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.