KORELİ KUKLA SANATÇILARI DEMRE HALKI İLE BULUŞTU

Sanat 17.03.2015 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORELİ KUKLA SANATÇILARI DEMRE HALKI İLE BULUŞTU

KORELİ KUKLA SANATÇILARI DEMRE HALKI İLE BULUŞTU
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kukla Festivali', Antalya'nın Demre ilçesinde izleyicilerle buluştu  Demre Karabibik Kültür Salonu’nda düzenlenen gösterimi Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra, bine yakın öğrenci ile öğretmen ve veliler izledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen Kukla Festivali kapsamında Demre'ye gelen Güney Koreli kukla sanatçıları 'Kukla Şehri' adlı gösterimi sundu. Güney Kore’nin geleneksel müzikleri ve danslarıyla kuklaları canlandıran Koreli sanatçılar, zaman zaman öğrencilerle Türkçe seslenerek izleyenlerin sempatisini kazandı. Program sonunda bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilisi Zeynep Burcu Tola, "Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Kukla Festivali’nde öğrencilerimize güzel dakikalar yaşatmayı hedefliyoruz. Şu anda eş zamanlı olarak Elmalı ilçesinde de gösterim yapılıyor. Son olarak Antalya’da da bir gösterim daha yapılacak" diye konuştu.
KORELİ KUKLA SANATÇILARI DEMRE HALKI İLE BULUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kukla Festivali', Antalya'nın Demre ilçesinde izleyicilerle buluştu 
Demre Karabibik Kültür Salonu’nda düzenlenen gösterimi Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra, bine yakın öğrenci ile öğretmen ve veliler izledi.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen Kukla Festivali kapsamında Demre'ye gelen Güney Koreli kukla sanatçıları 'Kukla Şehri' adlı gösterimi sundu. Güney Kore’nin geleneksel müzikleri ve danslarıyla kuklaları canlandıran Koreli sanatçılar, zaman zaman öğrencilerle Türkçe seslenerek izleyenlerin sempatisini kazandı.
Program sonunda bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilisi Zeynep Burcu Tola, "Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Kukla Festivali’nde öğrencilerimize güzel dakikalar yaşatmayı hedefliyoruz. Şu anda eş zamanlı olarak Elmalı ilçesinde de gösterim yapılıyor. Son olarak Antalya’da da bir gösterim daha yapılacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.