‘Köpekler Katlediliyor’ İddiası Yalan Çıktı

Gündem 20.12.2020 - 13:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘Köpekler Katlediliyor’ İddiası Yalan Çıktı

‘Köpekler Katlediliyor’ İddiası Yalan Çıktı
Son zamanlarda Burdur gündemi köpek iddiaları ve haberleri ile çalkalanmaktaydı. Burdur Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara saldırmasının ardından toplanıp barınağa götürülmüş ve bu götürülen köpeklerden bir tanesinin şehir dışında bir yerde kanlar içinde öldürülerek bırakıldığı iddia edilmişti.   Burdur’da bazı hayvan severler tüm ülkede sosyal medyayı kullanarak bir katliam yapıldığı iddiasıyla Burdur Belediye’sine karşı bir kampanya başlatmış Burdur Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar kendilerini tatmin etmemiş Sorumluların derhal cezalandırılmalarını istemişlerdi.   Burdur Belediyesi tarafından yapılan açıklamada böyle bir olayın yaşanmadığına dair görgü tanıklarının olduğu ifade edilmiş köpeğin Sahilevler Sitesinde bir evin önünde diğer köpeklerin saldırısına uğradığı ve sabahında da dernek başkanı tarafından oradan alındığı ve götürüldüğü söylenilmişti.   Burdurgundem.com’un haberine göre dernek başkanın kardeşi sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla adeta ablasının on gündür yürüttüğü kampanyayı çökertti. Belediyenin yaptığı açıklamalara paralel açıklamalar yapan Sevgi Altınkurt köpeğin bir klinikte öldüğünün görgü tanığı olduğunu da ifade etmiş oldu. Bir haftadır gündemi meşgul eden bu olayın dernek başkanının bilgisi dahilinde olmuş ve sanki belediye tarafından öldürülüp şehir dışına atılmış gibi ifadeler kullanılmıştı. Tüm bu iddiaların kaynağı dernekten de henüz bir açıklama yapılmamıştır.
‘Köpekler Katlediliyor’ İddiası Yalan Çıktı

Son zamanlarda Burdur gündemi köpek iddiaları ve haberleri ile çalkalanmaktaydı. Burdur Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara saldırmasının ardından toplanıp barınağa götürülmüş ve bu götürülen köpeklerden bir tanesinin şehir dışında bir yerde kanlar içinde öldürülerek bırakıldığı iddia edilmişti.

 

Burdur’da bazı hayvan severler tüm ülkede sosyal medyayı kullanarak bir katliam yapıldığı iddiasıyla Burdur Belediye’sine karşı bir kampanya başlatmış Burdur Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar kendilerini tatmin etmemiş Sorumluların derhal cezalandırılmalarını istemişlerdi.

 

Burdur Belediyesi tarafından yapılan açıklamada böyle bir olayın yaşanmadığına dair görgü tanıklarının olduğu ifade edilmiş köpeğin Sahilevler Sitesinde bir evin önünde diğer köpeklerin saldırısına uğradığı ve sabahında da dernek başkanı tarafından oradan alındığı ve götürüldüğü söylenilmişti.

 

Burdurgundem.com’un haberine göre dernek başkanın kardeşi sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla adeta ablasının on gündür yürüttüğü kampanyayı çökertti. Belediyenin yaptığı açıklamalara paralel açıklamalar yapan Sevgi Altınkurt köpeğin bir klinikte öldüğünün görgü tanığı olduğunu da ifade etmiş oldu.

Bir haftadır gündemi meşgul eden bu olayın dernek başkanının bilgisi dahilinde olmuş ve sanki belediye tarafından öldürülüp şehir dışına atılmış gibi ifadeler kullanılmıştı. Tüm bu iddiaların kaynağı dernekten de henüz bir açıklama yapılmamıştır.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.