KÖPEK OYUN PARKI AÇILDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 17:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KÖPEK OYUN PARKI AÇILDI

SİTELER MAHALLESİ’NDE KÖPEK OYUN PARKI AÇILDI
Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Gürsu Mahallesi’nde açılan Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini, Siteler Mahallesi’nde hizmete açtı. Konyaaltı Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, evcil hayvan sahiplerinin, besledikleri hayvanlar ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayabilecekleri Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini hizmete açtı. Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan park 772 metrekare büyüklüğünde. Parkın içerisinde tahterevalli, lastik atlama, kemik atlama, tünel, slalom çubukları ve kademeli adımlama ve 2 adet köpek yürüyüş rampası bulunuyor. Oyun elemanları patiler, kemikler ve birbiriyle uyumlu renklerle boyanarak estetik bir görünüm kazandırılan parkın etrafı da panel çit ile çevrelendi. Ayrıca köpeklerin genel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kum havuzu ve su terminali de parkın içerisine yerleştirildi. Bazı insanların sokak hayvanlarına çokta sevecen yaklaşmadığını ve hatta eziyet boyutunda davranışlar gösterdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirdikleri eğitim parkuru ile bu durumdaki hayvanları rehabilite ettiklerini söyledi. Gürsu Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde “Köpek Oyun Parkı” projesini hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu projenin ikincisini de Siteler Mahallesi’nde hizmete açtıklarını söyledi. Evcil hayvan sahiplerinin besledikleri hayvanları bu park içersine gönül rahatlıyla bıraktıklarını ve onların bu keyifli anlarına ortak olduklarını dile getiren Başkan Böcek, bu oyun parklarının büyük ilgi gördüğünü kaydetti.
SİTELER MAHALLESİ’NDE KÖPEK OYUN PARKI AÇILDI

Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Gürsu Mahallesi’nde açılan Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini, Siteler Mahallesi’nde hizmete açtı.

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, evcil hayvan sahiplerinin, besledikleri hayvanlar ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayabilecekleri Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini hizmete açtı. Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan park 772 metrekare büyüklüğünde. Parkın içerisinde tahterevalli, lastik atlama, kemik atlama, tünel, slalom çubukları ve kademeli adımlama ve 2 adet köpek yürüyüş rampası bulunuyor. Oyun elemanları patiler, kemikler ve birbiriyle uyumlu renklerle boyanarak estetik bir görünüm kazandırılan parkın etrafı da panel çit ile çevrelendi. Ayrıca köpeklerin genel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kum havuzu ve su terminali de parkın içerisine yerleştirildi.

Bazı insanların sokak hayvanlarına çokta sevecen yaklaşmadığını ve hatta eziyet boyutunda davranışlar gösterdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirdikleri eğitim parkuru ile bu durumdaki hayvanları rehabilite ettiklerini söyledi.

Gürsu Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde “Köpek Oyun Parkı” projesini hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu projenin ikincisini de Siteler Mahallesi’nde hizmete açtıklarını söyledi. Evcil hayvan sahiplerinin besledikleri hayvanları bu park içersine gönül rahatlıyla bıraktıklarını ve onların bu keyifli anlarına ortak olduklarını dile getiren Başkan Böcek, bu oyun parklarının büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.