KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI

Gündem 05.03.2021 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI

Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan yaşlı kadın ağır yaralandı...
Burdur'un Tefenni ilçesinde 2 gün önce Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan yaşlı kadın ağır yaralandı.   Tefenni Belediye Başkanı bu olay üzerine sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak pitbull cinsi köpeğin hala yakalanamadığını, bu cins köpek besleyenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. Başkan Alagöz yaptığı açıklamada, "2 gün önce TOKİ binalarının bulunduğu Göktürk mahallemizde bir teyzemiz cinsinin pitbull olduğunu düşündüğümüz bir köpek tarafından saldırıya uğramış hatta 2 vatandaşımızın da yardımıyla ağır yaralanarak kurtulmuştur. Bunun üzerine talimatım üzerine Belediye personelim dün akşam saatlerinden itibaren bölgede ve ilçe genelinde pitbull cinsi köpek arayışına geçmiştir. Bazı vatandaşlarımızın ihbarı üzerine köpek görülmüş lakin halen yakalanamamıştır. Yakalanması halende geçici köpek barınağımıza kapatılacaktır. Ayrıca bu tarz köpek besleyenler zabıta ekiplerimiz tarafından tespit edilmiş cezai işlemler için İlçe Tarım müdürlüğüne gerekli yazışmalar hazırlanmıştır." ifadelerini kullandı.    
Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan yaşlı kadın ağır yaralandı...

Burdur'un Tefenni ilçesinde 2 gün önce Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan yaşlı kadın ağır yaralandı.

 

Tefenni Belediye Başkanı bu olay üzerine sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak pitbull cinsi köpeğin hala yakalanamadığını, bu cins köpek besleyenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada, "2 gün önce TOKİ binalarının bulunduğu Göktürk mahallemizde bir teyzemiz cinsinin pitbull olduğunu düşündüğümüz bir köpek tarafından saldırıya uğramış hatta 2 vatandaşımızın da yardımıyla ağır yaralanarak kurtulmuştur. Bunun üzerine talimatım üzerine Belediye personelim dün akşam saatlerinden itibaren bölgede ve ilçe genelinde pitbull cinsi köpek arayışına geçmiştir. Bazı vatandaşlarımızın ihbarı üzerine köpek görülmüş lakin halen yakalanamamıştır. Yakalanması halende geçici köpek barınağımıza kapatılacaktır. Ayrıca bu tarz köpek besleyenler zabıta ekiplerimiz tarafından tespit edilmiş cezai işlemler için İlçe Tarım müdürlüğüne gerekli yazışmalar hazırlanmıştır." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.