KONYAALTI SAHİLİ İÇİN VALİLİĞE BAŞVURU

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 16:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KONYAALTI SAHİLİ İÇİN VALİLİĞE BAŞVURU

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, TAHSİS SÜRESİNİN DOLMASI NEDENİYLE İL ÖZEL İDARESİNE DEVREDİLEN KONYAALTI SAHİLİNİN TEKRAR ALINMASI İÇİN ANTALYA VALİLİĞİNE MÜRACAAT ETTİ
Antalya Valisi Sabahattin Öztürk’ün Konyaaltı sahili ile ilgili çağrısı üzerine harekete geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sahilin yeniden düzenlenerek halkın kullanımına sunulması için fikir projesi ile Antalya Valiliğine başvurdu.28.09.2012 tarihinde tahsis süresi sona eren Konyaaltı sahilinin yeniden tahsis edilmesi için Antalya Defterdarlığına 5 kez müracaat ettiklerini, 11 Ekim 2013 tarihinde ise tahliye kararı verildiğini hatırlatan Böcek, “29 Eylül 1999'da 10 yıl süreyle belediyemize verilen Konyaaltı sahilini salaş yapılardan kurtarıp örnek projeyle vatandaşımızın hizmetine sunduk. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından birçok ödüle layık görülen Mavi Bayraklı Konyaaltı sahilini, günlük yerli ve yabancı 50 bin vatandaşımız kullanmaktaydı. 2004 yılında meydana gelen afet neticesinde kiralama süresi 3 yıl daha uzatılan Konyaaltı sahilini yeniden düzenlemek için Antalya Defterdarlığına 5 kez müracaat ettik. Bugüne kadar olumlu herhangi bir sonuç alamadık. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün açıklamaları doğrultusunda bugün 6’ncı müracaatımızı gerçekleştirdik” dedi.Göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’e teşekkür eden Başkan Böcek, olumlu bir netice alacağına yürekten inandığını söyledi.
KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, TAHSİS SÜRESİNİN DOLMASI NEDENİYLE İL ÖZEL İDARESİNE DEVREDİLEN KONYAALTI SAHİLİNİN TEKRAR ALINMASI İÇİN ANTALYA VALİLİĞİNE MÜRACAAT ETTİ

Antalya Valisi Sabahattin Öztürk’ün Konyaaltı sahili ile ilgili çağrısı üzerine harekete geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sahilin yeniden düzenlenerek halkın kullanımına sunulması için fikir projesi ile Antalya Valiliğine başvurdu.
28.09.2012 tarihinde tahsis süresi sona eren Konyaaltı sahilinin yeniden tahsis edilmesi için Antalya Defterdarlığına 5 kez müracaat ettiklerini, 11 Ekim 2013 tarihinde ise tahliye kararı verildiğini hatırlatan Böcek, “29 Eylül 1999'da 10 yıl süreyle belediyemize verilen Konyaaltı sahilini salaş yapılardan kurtarıp örnek projeyle vatandaşımızın hizmetine sunduk. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından birçok ödüle layık görülen Mavi Bayraklı Konyaaltı sahilini, günlük yerli ve yabancı 50 bin vatandaşımız kullanmaktaydı. 2004 yılında meydana gelen afet neticesinde kiralama süresi 3 yıl daha uzatılan Konyaaltı sahilini yeniden düzenlemek için Antalya Defterdarlığına 5 kez müracaat ettik. Bugüne kadar olumlu herhangi bir sonuç alamadık. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün açıklamaları doğrultusunda bugün 6’ncı müracaatımızı gerçekleştirdik” dedi.
Göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’e teşekkür eden Başkan Böcek, olumlu bir netice alacağına yürekten inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.