Konyaaltı Belediyesinden 'çöp ev' temizliği

Gündem 28.04.2014 - 14:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Konyaaltı Belediyesinden 'çöp ev' temizliği

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre sakinlerinin şikayeti üzerine yaptığı denetimde, bir çöp evi ortaya çıkardı.
Evden iki kamyon dolusu çöp tahliye edildi. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliği oluşturan ve çevre sağlığını tehdit eden unsurları önlemek adına denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların şikayeti üzerine Molla Yusuf Mahallesi’nde bir evde denetim yapan zabıta ekipleri, 6 kişiden oluşan iki ailenin yaşadığı bir çöp ev tespit etti.Gıda maddelerinden plastik ve teneke kutu atıklarına, kağıttan sanayi atıklarına kadar çok çeşitli çöplerin biriktirildiği evde temizlik çalışması başlatıldı. Zabıta ve temizlik ekipleri, iki saatlik yoğun çalışmanın ardından evde bulunan iki kamyon dolusu çöpü boşalttı. Çöplerin boşaltılmasının ardından, temizlik ekipleri evi dezenfekte ederek temizledi.Tüketicinin korunması kanununa göre semt pazarı ve diğer gıda maddeleri, alışverişi yapılan müesseselerin denetimi, ilçe sağlık müdürlüğü ile kaçak ilan ve reklamın önlenmesi, seyyar satıcılarla mücadele, ana arter ve yol meydan işgallerinin kaldırılması ve kontrolleri, dilencilerle mücadele gibi pek çok alanda çalışma yürüten Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün gelen şikayetleri de titizlikle takip ettiği belirtildi.Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların şikayeti üzerine yaptıkları bir incelemede Molla Yusuf Mahallesi’nde bir çöp ev tespit ettiklerini belirterek, çevre sağlığını tehdit eden bu evle ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Evden iki kamyon çöp çıkardıklarını dile getiren Muhittin Böcek, tamamen boşalttıkları evi ilaçlayarak temizlediklerini kaydetti.
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre sakinlerinin şikayeti üzerine yaptığı denetimde, bir çöp evi ortaya çıkardı.

Evden iki kamyon dolusu çöp tahliye edildi. 
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliği oluşturan ve çevre sağlığını tehdit eden unsurları önlemek adına denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların şikayeti üzerine Molla Yusuf Mahallesi’nde bir evde denetim yapan zabıta ekipleri, 6 kişiden oluşan iki ailenin yaşadığı bir çöp ev tespit etti.
Gıda maddelerinden plastik ve teneke kutu atıklarına, kağıttan sanayi atıklarına kadar çok çeşitli çöplerin biriktirildiği evde temizlik çalışması başlatıldı. Zabıta ve temizlik ekipleri, iki saatlik yoğun çalışmanın ardından evde bulunan iki kamyon dolusu çöpü boşalttı. Çöplerin boşaltılmasının ardından, temizlik ekipleri evi dezenfekte ederek temizledi.
Tüketicinin korunması kanununa göre semt pazarı ve diğer gıda maddeleri, alışverişi yapılan müesseselerin denetimi, ilçe sağlık müdürlüğü ile kaçak ilan ve reklamın önlenmesi, seyyar satıcılarla mücadele, ana arter ve yol meydan işgallerinin kaldırılması ve kontrolleri, dilencilerle mücadele gibi pek çok alanda çalışma yürüten Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün gelen şikayetleri de titizlikle takip ettiği belirtildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların şikayeti üzerine yaptıkları bir incelemede Molla Yusuf Mahallesi’nde bir çöp ev tespit ettiklerini belirterek, çevre sağlığını tehdit eden bu evle ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Evden iki kamyon çöp çıkardıklarını dile getiren Muhittin Böcek, tamamen boşalttıkları evi ilaçlayarak temizlediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.