KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN ÖMSS HAZIRLIK KURSU

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 14:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN ÖMSS HAZIRLIK KURSU

Konyaaltı Belediyesi engelli bireylere yönelik Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor.
Konyaaltı Belediyesi engelli bireylere yönelik Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor. Konyaaltı Belediyesi, kendilerine uygun etüt merkezi bulamayan engelli vatandaşlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde ortaokul öğrencileri için liseye hazırlık kursu açan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de memur olmayı hayal eden engelli vatandaşlar için Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor.Lise ve dengi mezuniyeti olan engelli bireylerin Konyaaltı Belediyesi Engelli Etüt Merkezi’nde Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilgiler alanında ÖMSS’ye hazırlanabilecekleri, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı kişisel gelişim modüllerinin kullanılacağı etüt merkezinde engelli vatandaşların haftada 15 saat ders göreceği kaydedildi. Görme engelli, işitme engelli, zihinsel engelli, dil ve konuşma özürlü, ruhsal ve duygusal özürlü ve kronik hastalıklı tüm bireylerin Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nden faydalanabilecekleri açıklandı.Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde ortaokul öğrencileri için liseye hazırlık etüt merkezini açtıklarını ve velilerden büyük bir ilgi gördüklerini söyledi. Şimdi de engelli vatandaşlar için memurluk sınavına hazırlık kursu açacaklarını dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak memur olmayı hayal eden engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırdıklarını bildirdi.Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nin 6 Ocak 2014 tarihinde Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KOSHİM) eğitime başlayacağı, başvuruların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ve bağlı olan KONSEM ve KOSHİM’e yapılabileceği ifade edildi.
Konyaaltı Belediyesi engelli bireylere yönelik Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor.

Konyaaltı Belediyesi engelli bireylere yönelik Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor. 
Konyaaltı Belediyesi, kendilerine uygun etüt merkezi bulamayan engelli vatandaşlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde ortaokul öğrencileri için liseye hazırlık kursu açan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de memur olmayı hayal eden engelli vatandaşlar için Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) hazırlık kursu açıyor.
Lise ve dengi mezuniyeti olan engelli bireylerin Konyaaltı Belediyesi Engelli Etüt Merkezi’nde Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilgiler alanında ÖMSS’ye hazırlanabilecekleri, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı kişisel gelişim modüllerinin kullanılacağı etüt merkezinde engelli vatandaşların haftada 15 saat ders göreceği kaydedildi. Görme engelli, işitme engelli, zihinsel engelli, dil ve konuşma özürlü, ruhsal ve duygusal özürlü ve kronik hastalıklı tüm bireylerin Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nden faydalanabilecekleri açıklandı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde ortaokul öğrencileri için liseye hazırlık etüt merkezini açtıklarını ve velilerden büyük bir ilgi gördüklerini söyledi. Şimdi de engelli vatandaşlar için memurluk sınavına hazırlık kursu açacaklarını dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak memur olmayı hayal eden engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırdıklarını bildirdi.
Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nin 6 Ocak 2014 tarihinde Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KOSHİM) eğitime başlayacağı, başvuruların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ve bağlı olan KONSEM ve KOSHİM’e yapılabileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.