Konyaaltı Sahili, bayram sonrası da dolu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2018 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı Sahili, bayram sonrası da dolu

Antalya Konyaaltı Sahili bayram sonrası da dolu
Uzun bayram tatilinde Konyaaltı Sahili’ne akın eden yerli turistler, memleketlerine dönmeye başladı. Tatilcilerin gitmesinin ardından sahilde bayram tatilindeki görünüme nazaran yer yer boşluklar görülse de bölgedeki sıcak hava etkisi yabancı turistler ile kent sakinlerini sahillere akın ettirdi.   Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen tatilciler, Akdeniz sahillerine akın etti. Antalya’da sıcak havayı ve bayram tatilini fırsata çeviren tatilciler, özellikle denize girmek için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ni tercih etti. Tatilciler, 9 günlük bayram tatilinin ardından yavaş yavaş memleketlerine dönmeye başladı.   Tatilcilerin gitmesinin ardından sahilde görünüme nazaran yer yer boşluklar görülse de bölgedeki sıcak hava etkisi yabancı turistler ile kent sakinlerini sahillere akın ettirdi. Kentte hava sıcaklığı 29 derece, nem oranıysa yüzde 66 olarak gerçekleşirken, sıcak hava ve nemden bunalan yerli, yabancı turistler ile kent sakinleri, hafta içi olmasına karşın Konyaaltı Sahili’ne akın ederek denizin ve güneşin tadını çıkardı.
Antalya Konyaaltı Sahili bayram sonrası da dolu

Uzun bayram tatilinde Konyaaltı Sahili’ne akın eden yerli turistler, memleketlerine dönmeye başladı. Tatilcilerin gitmesinin ardından sahilde bayram tatilindeki görünüme nazaran yer yer boşluklar görülse de bölgedeki sıcak hava etkisi yabancı turistler ile kent sakinlerini sahillere akın ettirdi.

 

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen tatilciler, Akdeniz sahillerine akın etti. Antalya’da sıcak havayı ve bayram tatilini fırsata çeviren tatilciler, özellikle denize girmek için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ni tercih etti. Tatilciler, 9 günlük bayram tatilinin ardından yavaş yavaş memleketlerine dönmeye başladı.

 

Tatilcilerin gitmesinin ardından sahilde görünüme nazaran yer yer boşluklar görülse de bölgedeki sıcak hava etkisi yabancı turistler ile kent sakinlerini sahillere akın ettirdi. Kentte hava sıcaklığı 29 derece, nem oranıysa yüzde 66 olarak gerçekleşirken, sıcak hava ve nemden bunalan yerli, yabancı turistler ile kent sakinleri, hafta içi olmasına karşın Konyaaltı Sahili’ne akın ederek denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.