Konyaaltı Belediyesi doğayla buluşturuyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 11:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı Belediyesi doğayla buluşturuyor

Konyaaltı Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünde, doğa severler Alacasu Koyundan Tekirova’ya eşsiz manzara eşliğinde yürüyüş keyfi yaşadı.
Konyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. Doğaseverler bu ay Alacasu Koyu’ndan başlayarak, Phaselis-Tekirova parkurunda yürüdü. TODOSK’un profesyonel rehberleri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte, 9 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı. Eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürümenin keyfini yaşayan doğaseverler, şehir stresinden uzak keyifli bir gün geçirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda başlattıkları doğa yürüyüşlerinin her geçen gün ilgi görmeye başladığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya doğa yürüyüşleri anlamında çok güzel parkurlara sahiptir. Bizde bu yönde farklı parkurlarda doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Doğa tutkunları halkımız bu etkinliklerimizde haftanın yorgunluğunu atarak, keyifli bir gün geçiriyor. Gelecek aylarda farklı noktalara yürüyüşler gerçekleştireceğiz” dedi.
Konyaaltı Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünde, doğa severler Alacasu Koyundan Tekirova’ya eşsiz manzara eşliğinde yürüyüş keyfi yaşadı.

Konyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. Doğaseverler bu ay Alacasu Koyu’ndan başlayarak, Phaselis-Tekirova parkurunda yürüdü. TODOSK’un profesyonel rehberleri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte, 9 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı. Eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürümenin keyfini yaşayan doğaseverler, şehir stresinden uzak keyifli bir gün geçirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda başlattıkları doğa yürüyüşlerinin her geçen gün ilgi görmeye başladığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya doğa yürüyüşleri anlamında çok güzel parkurlara sahiptir. Bizde bu yönde farklı parkurlarda doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Doğa tutkunları halkımız bu etkinliklerimizde haftanın yorgunluğunu atarak, keyifli bir gün geçiriyor. Gelecek aylarda farklı noktalara yürüyüşler gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.