KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM THM KONSERİ

Sanat 19.01.2015 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM THM KONSERİ

KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM THM KONSERİ
Konyaaltı Belediyesi’nin 60 kişiden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle yüzlerce kişiye unutulmaz müzik ziyafeti verdi.  Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle başta ülkemiz olmak üzere Azerbaycan ve Rumeli yörelerine ait bir birinden değerli eseri müzikseverlerle buluşturdu. Konyaaltı Belediyesi THM Korosu, Ahmet Yiğit Aktı’nın şefliğinde Aşık Veysel, Muharrem Ertaş, Neşat Ertaş ve Aşık Mahsun-i gibi bir birinden değerli onlarca sanatçının unutulmaz eserlerini seslendirdi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda yaklaşık bin kişinin izlediği konserde koro üyeleri, seslendirdikleri solo şarkılarla da büyük alkış aldı. Doktor, esnaf, öğretmen, güvenlik personeli, turizmci, müzisyen ve daha bir çok farklı meslek grubundan oluşan 60 kişilik THM Korosu, iki saat süresince seslendirdiği 23 türkü ile Antalyalılardan büyük alkış aldı.
KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM THM KONSERİ

Konyaaltı Belediyesi’nin 60 kişiden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle yüzlerce kişiye unutulmaz müzik ziyafeti verdi. 
Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle başta ülkemiz olmak üzere Azerbaycan ve Rumeli yörelerine ait bir birinden değerli eseri müzikseverlerle buluşturdu.
Konyaaltı Belediyesi THM Korosu, Ahmet Yiğit Aktı’nın şefliğinde Aşık Veysel, Muharrem Ertaş, Neşat Ertaş ve Aşık Mahsun-i gibi bir birinden değerli onlarca sanatçının unutulmaz eserlerini seslendirdi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda yaklaşık bin kişinin izlediği konserde koro üyeleri, seslendirdikleri solo şarkılarla da büyük alkış aldı.
Doktor, esnaf, öğretmen, güvenlik personeli, turizmci, müzisyen ve daha bir çok farklı meslek grubundan oluşan 60 kişilik THM Korosu, iki saat süresince seslendirdiği 23 türkü ile Antalyalılardan büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.