Konsere bilet değil öğrencilere kitap satın aldılar

Gündem 31.10.2017 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konsere bilet değil öğrencilere kitap satın aldılar

öğrenciler köy okulları için seferber oldu
UTF öğrencileri köy okulları için seferber oldu  Aslı Güngör konseri ile öğrenciler köy okullarına kütüphane kurmak için kitap topladı  Öğrenciler konsere bilet almak yerine kitap bağışlayarak girdi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü tarafından “İki Kitapta Sen Getir, Köy Okullarına Umut Ol” kampanyası adı altında konser gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı Aslı Güngör’ün sahne aldığı konsere müzikseverler bilet almak yerine kitap bağışlayarak girdi. AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde 2 binden fazla katılımın olduğu Aslı Güngör konseri ile gerçekleştirilen yardım kampanyasına 8 binden fazla kitap bağışlandı. Akademisyenler, üniversite öğrencileri ve gönüllülerin bir araya geldiği konserde katılımcılar doyasıya eğlendi. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan ve köy okullarına her zaman ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirten Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü Akademik Danışmanı Yar. Doç. Dr. Fikret Yaman, “Kulüp olarak dönem başında köy okullarına bir yardım projesi planlıyorduk, nasıl bir proje yaparız dedik köy okullarının kitap ihtiyacı olduğunu duyduk bunun üzerine belediye başkanımız Burhanettin Çoban’a gittik ve Başkan Çoban’dan destek istedik o da bir konser etkinliği ile ‘iki kitapta senden’ sloganıyla bir konser yapmamızı önerdi. Afyonkarahisar Belediyesi ve UTF kulübü ile birlikte iki kitapta senden sloganlı bir konser düzenledik şuan da etkinlikte 8 bin 300 civarı kitap toplandı” dedi. “6-7 tane köy okuluna kütüphane kuracak kadar kitabımız var” Yaman, toplanan kitapların köy okullarına dağıtımlarının yapılacağını kaydederek şunları söyledi: “Öğrenciler böyle bir etkinliği duyunca bu olaya çok sevindiler bizde köy okuluna nasıl destek olabiliriz dediler şuanda içeride yaklaşık 2 bin 500 öğrencimiz var. Bu duyarlı öğrencilerimiz biz iki kitapta senden sloganıyla yola çıktık ama 4 kitap 10 kitap 20 kitap getiren öğrencilerimiz oldu. Bu sayıda gerçekten çok iyi biz bir köy okulu diye yola çıkmıştık ama şuan da bakıyoruz ki herhalde 6-7 tane köy okuluna kütüphane kuracak kadar kitabımız oldu hepsine çok teşekkür ediyorum.” “Bir hafta emek harcadık” Büyük bir etkinliğe imza attıklarını ve bu etkinlikten gurur duyduklarını belirten UTF Kulübü Başkanı Mehmet Ömer Özkale ise “Biz bu projeyi bizim yerimize gelecek çocuklarımız için tasarladık ve belediyeye sunduk köy okullarına, geleceğimiz de ki çocuklarımıza neler yapabiliriz diye sorduğumuz bize bu projeyi önerdiler ve bizde bundan yola çıkarak 41 arkadaşımızla birlikte bir hafta boyunca emek harcayarak böyle bir sonuca ulaştık şuan da bir çok kitap topladık ve bir çok okulun kütüphanesini dolduracağız ve geleceğe umut olacağız hep beraber” diye konuştu. 
öğrenciler köy okulları için seferber oldu

UTF öğrencileri köy okulları için seferber oldu

 Aslı Güngör konseri ile öğrenciler köy okullarına kütüphane kurmak için kitap topladı

 Öğrenciler konsere bilet almak yerine kitap bağışlayarak girdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü tarafından “İki Kitapta Sen Getir, Köy Okullarına Umut Ol” kampanyası adı altında konser gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı Aslı Güngör’ün sahne aldığı konsere müzikseverler bilet almak yerine kitap bağışlayarak girdi.

AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde 2 binden fazla katılımın olduğu Aslı Güngör konseri ile gerçekleştirilen yardım kampanyasına 8 binden fazla kitap bağışlandı. Akademisyenler, üniversite öğrencileri ve gönüllülerin bir araya geldiği konserde katılımcılar doyasıya eğlendi.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan ve köy okullarına her zaman ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirten Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü Akademik Danışmanı Yar. Doç. Dr. Fikret Yaman, “Kulüp olarak dönem başında köy okullarına bir yardım projesi planlıyorduk, nasıl bir proje yaparız dedik köy okullarının kitap ihtiyacı olduğunu duyduk bunun üzerine belediye başkanımız Burhanettin Çoban’a gittik ve Başkan Çoban’dan destek istedik o da bir konser etkinliği ile ‘iki kitapta senden’ sloganıyla bir konser yapmamızı önerdi. Afyonkarahisar Belediyesi ve UTF kulübü ile birlikte iki kitapta senden sloganlı bir konser düzenledik şuan da etkinlikte 8 bin 300 civarı kitap toplandı” dedi.

“6-7 tane köy okuluna kütüphane kuracak kadar kitabımız var”

Yaman, toplanan kitapların köy okullarına dağıtımlarının yapılacağını kaydederek şunları söyledi:

“Öğrenciler böyle bir etkinliği duyunca bu olaya çok sevindiler bizde köy okuluna nasıl destek olabiliriz dediler şuanda içeride yaklaşık 2 bin 500 öğrencimiz var. Bu duyarlı öğrencilerimiz biz iki kitapta senden sloganıyla yola çıktık ama 4 kitap 10 kitap 20 kitap getiren öğrencilerimiz oldu. Bu sayıda gerçekten çok iyi biz bir köy okulu diye yola çıkmıştık ama şuan da bakıyoruz ki herhalde 6-7 tane köy okuluna kütüphane kuracak kadar kitabımız oldu hepsine çok teşekkür ediyorum.”

“Bir hafta emek harcadık”

Büyük bir etkinliğe imza attıklarını ve bu etkinlikten gurur duyduklarını belirten UTF Kulübü Başkanı Mehmet Ömer Özkale ise “Biz bu projeyi bizim yerimize gelecek çocuklarımız için tasarladık ve belediyeye sunduk köy okullarına, geleceğimiz de ki çocuklarımıza neler yapabiliriz diye sorduğumuz bize bu projeyi önerdiler ve bizde bundan yola çıkarak 41 arkadaşımızla birlikte bir hafta boyunca emek harcayarak böyle bir sonuca ulaştık şuan da bir çok kitap topladık ve bir çok okulun kütüphanesini dolduracağız ve geleceğe umut olacağız hep beraber” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.