Konserde Rabia ve Bozkurt İşareti Bir Arada

Yaşam 28.05.2018 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konserde Rabia ve Bozkurt İşareti Bir Arada

Esat Kabaklı’dan Muhteşem Konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerinde, 50. sanat yılını kutlayan Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi. Kabaklı’nın programında milli ve manevi değerler adeta şahlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’ birbirinden renkli programlarla devam ediyor. Antalyalılar iftardan sonra soluğu Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi’ndeki etkinliklerde alıyor. Karaalioğlu Parkı’na kurulan geleneksel Ramazan çarşısında alışverişten, yeme içme ve eğlenceye her türlü ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar, konserler ve hemşeri geceleri ile Ramazan akşamlarını en güzel şekilde yaşıyor. Karaalioğlu Parkı’nda Gölge Oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde Karagöz ve Hacivat'ın maceralarına, çocukların yanı sıra aileler de ilgi gösterdi. Geleneksel Ramazan eğlenceleri büyüklere geçmişe yolculuk yaptırırken çocuklara da kahkaha dolu anlar yaşattı. Cumhur ittifakı konsere damga vurgu Büyükşehir tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen Türk Halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi. Antalyalıların mübarek Ramazan ayı’nı tebrik eden Kabaklı, “Umarım ki bu Ramazan İslam dünyasına huzur ve sevgi getirsin” ifadelerini kullandı. Rabia ve Bozkurt işaretlerinin yan yana olduğu konsere Cumhur ittifakı damga vurdu. Kabaklı, türkülerine Rabia ve Bozkurt işareti ile eşlik eden izleyenlere ‘’Burası çoktan Cumhur ittifakına geçmiş’’ dedi.   Milli ve manevi değerler şahlandı Karaalioğlu Parkı’nı dolduran 7’den 70’e yüzlerce vatandaş Esat Kabaklı’nın söylediği türkü ve kahramanlık marşlarıyla coştu. Özellikle Bil Oğlum, Gömdüm Oğul, Türkiye’m ve Çanakkale türküleri izleyicelerden defalarca tekrarı istendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde, vatandaşlar sık sık Esat Kabaklı'ya eşlik ederek türküleri birlikte söyledi. Esat Kabaklı’nın programında deyim yerindeyse milli ve manevi değerler şahlandı. Konser sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Zülfi Çelik konsere katılımlarından ötürü duayen sanatçıya teşekkürlerini iletti.   Konserle birlikte Şarampol’de tiyatro var Ramazan coşkusu Şarampol Caddesi’nde de yaşanmaya devam ediyor. Her akşam birbirinden renkli etkinlik ve gösterilerin olduğu Şarampol Caddesi’nde vatandaşlar iftarın ardından cadde de buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları’nın ''Elbise var insan yok, insan var elbise yok' adlı kukla tiyatrosu çocuklarla buluştu. AŞT oyuncularının sahnelediği kukla oyununu hem küçükler hem büyükler ilgiyle takip etti.
Esat Kabaklı’dan Muhteşem Konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerinde, 50. sanat yılını kutlayan Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi. Kabaklı’nın programında milli ve manevi değerler adeta şahlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’ birbirinden renkli programlarla devam ediyor. Antalyalılar iftardan sonra soluğu Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi’ndeki etkinliklerde alıyor. Karaalioğlu Parkı’na kurulan geleneksel Ramazan çarşısında alışverişten, yeme içme ve eğlenceye her türlü ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar, konserler ve hemşeri geceleri ile Ramazan akşamlarını en güzel şekilde yaşıyor. Karaalioğlu Parkı’nda Gölge Oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde Karagöz ve Hacivat'ın maceralarına, çocukların yanı sıra aileler de ilgi gösterdi. Geleneksel Ramazan eğlenceleri büyüklere geçmişe yolculuk yaptırırken çocuklara da kahkaha dolu anlar yaşattı.

Cumhur ittifakı konsere damga vurgu

Büyükşehir tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen Türk Halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi. Antalyalıların mübarek Ramazan ayı’nı tebrik eden Kabaklı, “Umarım ki bu Ramazan İslam dünyasına huzur ve sevgi getirsin” ifadelerini kullandı. Rabia ve Bozkurt işaretlerinin yan yana olduğu konsere Cumhur ittifakı damga vurdu. Kabaklı, türkülerine Rabia ve Bozkurt işareti ile eşlik eden izleyenlere ‘’Burası çoktan Cumhur ittifakına geçmiş’’ dedi.

 

Milli ve manevi değerler şahlandı

Karaalioğlu Parkı’nı dolduran 7’den 70’e yüzlerce vatandaş Esat Kabaklı’nın söylediği türkü ve kahramanlık marşlarıyla coştu. Özellikle Bil Oğlum, Gömdüm Oğul, Türkiye’m ve Çanakkale türküleri izleyicelerden defalarca tekrarı istendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde, vatandaşlar sık sık Esat Kabaklı'ya eşlik ederek türküleri birlikte söyledi. Esat Kabaklı’nın programında deyim yerindeyse milli ve manevi değerler şahlandı. Konser sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Zülfi Çelik konsere katılımlarından ötürü duayen sanatçıya teşekkürlerini iletti.

 

Konserle birlikte Şarampol’de tiyatro var

Ramazan coşkusu Şarampol Caddesi’nde de yaşanmaya devam ediyor. Her akşam birbirinden renkli etkinlik ve gösterilerin olduğu Şarampol Caddesi’nde vatandaşlar iftarın ardından cadde de buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları’nın ''Elbise var insan yok, insan var elbise yok' adlı kukla tiyatrosu çocuklarla buluştu. AŞT oyuncularının sahnelediği kukla oyununu hem küçükler hem büyükler ilgiyle takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.