KOMANDOLAR, PKK’NIN ‘APE MUSA KAMPI’NA GİRDİ!

Asayiş 18.04.2022 - 13:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KOMANDOLAR, PKK’NIN ‘APE MUSA KAMPI’NA GİRDİ!

Komandolar, PKK’nın ‘Ape Musa Kampı’na girdi! Hedefte bu 8 terörist var…
PKK terör örgütüne yönelik son dakika operasyon haberleri gelmeye devam ederken askerin hedefindeki 8 terörist belli oldu.   Diyarbakır’ın Lice-Hani ilçeleri arasında kalan ve terör örgütü PKK’nın “Asker buralara ayak basamaz” dediği Ape Musa Kampı'na da hava destekli operasyon başlatıldı. Mehmetçik, bu bölgede barındıkları tespit edilen ikisi 10 milyonluk Kırmızı, ikisi 2 milyonluk Turuncu, 1’i de 500 bin liralık Gri listede aranan 8 üst düzey PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için harekete geçti.  
Komandolar, PKK’nın ‘Ape Musa Kampı’na girdi! Hedefte bu 8 terörist var…

PKK terör örgütüne yönelik son dakika operasyon haberleri gelmeye devam ederken askerin hedefindeki 8 terörist belli oldu.

 

Diyarbakır’ın Lice-Hani ilçeleri arasında kalan ve terör örgütü PKK’nın “Asker buralara ayak basamaz” dediği Ape Musa Kampı'na da hava destekli operasyon başlatıldı. Mehmetçik, bu bölgede barındıkları tespit edilen ikisi 10 milyonluk Kırmızı, ikisi 2 milyonluk Turuncu, 1’i de 500 bin liralık Gri listede aranan 8 üst düzey PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için harekete geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.