KÖKEZ’E ŞOK UYUŞTURUCU BASKINI!

Asayiş 02.04.2018 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KÖKEZ’E ŞOK UYUŞTURUCU BASKINI!

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan basın açıklamasıyla Kökez köyü civarında dişi hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.
Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadi Yağcı’nın imzasıyla yayınlanan basın bülteni şöyle:           “Cumhuriyet Başsavcılığımızca "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklu şüpheli B.M.'nin Cumhuriyet Başsavcılığımıza müracaat ederek yer göstermesi neticesinde, 02/04/2018 günü Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personellerince yürütülen müşterek çalışmada ilimiz Kökez Köyü civarında araziye gömülü vaziyette 3 çuval içerisinde toplam ağırlığı 15.420 gram olan dişi hint keneviri ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili yürütülen soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan basın açıklamasıyla Kökez köyü civarında dişi hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadi Yağcı’nın imzasıyla yayınlanan basın bülteni şöyle:

          “Cumhuriyet Başsavcılığımızca "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklu şüpheli B.M.'nin Cumhuriyet Başsavcılığımıza müracaat ederek yer göstermesi neticesinde, 02/04/2018 günü Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personellerince yürütülen müşterek çalışmada ilimiz Kökez Köyü civarında araziye gömülü vaziyette 3 çuval içerisinde toplam ağırlığı 15.420 gram olan dişi hint keneviri ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili yürütülen soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.