"Kızım öldü başkaları yaşasın!"

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2019 - 12:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

"Kızım öldü başkaları yaşasın!"

Beyin ölümü gerçekleşen Ayşe'nin organları yeni bedenlerde hayat buldu.
  Beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki Ayşe'nin organları, annesi Emine Kurnaz tarafından bağışlandı. Genç kızın organları; Antalya, İstanbul ve Ankara'daki hastalara nakledildi.   Antalya'nın Serik ilçesi'nde, bir hafta önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ayşe Kurnaz'ın beyin ölümü gerçekleşmişti.   Başka hayatlara umut olsunlar   Kızının organlarını bağışlayan Emine Kurnaz; "Bu dünyada çocuklarımdan hiçbir şey kalmadı ama yeni hayatlara umut olsunlar." Dedi.     Yaklaşık 40 gün önce kalp krizi geçiren eşini, ardından da geçen hafta meydana gelen trafik kazası sebebiyle oğlu Okay Kurnaz (15) ve daha sonra kızı Ayşe Kurnaz'ı (18) kaybeden Emine Kurnaz; yaşadığı acılara rağmen kızının bağışlanan organlarıyla sağlığına kavuşan hastaları düşünerek teselli buluyor.   Bir Ayşe kaybettim, iki Ayşe'm oldu   Organların nakledildiği iki hastanın adının da Ayşe olduğunu belirten Kurnaz, "Bir tane Ayşe kaybettim iki Ayşe'm oldu. Onlarla teselli buluyorum." dedi.   Tek istediğinin kızından bir parça taşıyanların kendisini bayramlarda, özel günlerde unutmaması olduğunu vurgulayan Kurnaz, onların aramasıyla hüznünün mutluluğa dönüşeceğini ifade etti.     
Beyin ölümü gerçekleşen Ayşe'nin organları yeni bedenlerde hayat buldu.

 

Beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki Ayşe'nin organları, annesi Emine Kurnaz tarafından bağışlandı. Genç kızın organları; Antalya, İstanbul ve Ankara'daki hastalara nakledildi.

 

Antalya'nın Serik ilçesi'nde, bir hafta önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ayşe Kurnaz'ın beyin ölümü gerçekleşmişti.

 

Başka hayatlara umut olsunlar

 

Kızının organlarını bağışlayan Emine Kurnaz; "Bu dünyada çocuklarımdan hiçbir şey kalmadı ama yeni hayatlara umut olsunlar." Dedi.

 

  Yaklaşık 40 gün önce kalp krizi geçiren eşini, ardından da geçen hafta meydana gelen trafik kazası sebebiyle oğlu Okay Kurnaz (15) ve daha sonra kızı Ayşe Kurnaz'ı (18) kaybeden Emine Kurnaz; yaşadığı acılara rağmen kızının bağışlanan organlarıyla sağlığına kavuşan hastaları düşünerek teselli buluyor.

 

Bir Ayşe kaybettim, iki Ayşe'm oldu

 

Organların nakledildiği iki hastanın adının da Ayşe olduğunu belirten Kurnaz, "Bir tane Ayşe kaybettim iki Ayşe'm oldu. Onlarla teselli buluyorum." dedi.

 

Tek istediğinin kızından bir parça taşıyanların kendisini bayramlarda, özel günlerde unutmaması olduğunu vurgulayan Kurnaz, onların aramasıyla hüznünün mutluluğa dönüşeceğini ifade etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.