Kızılkaya’ya Hizmette Sınır Yok

Gündem 13.05.2020 - 13:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kızılkaya’ya Hizmette Sınır Yok

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör kendi imkanları ile beldeyi daha ileriye taşıdıklarını ifade etti.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör kendi imkanları ile beldeyi daha ileriye taşıdıklarını ifade etti. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör belediye imkanları ile maske üretimi, belediye lojmanlarının yenilenmesi, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalara dikkat çekerek şunları ifade etti. “Kendi imkanlarımızla maske üretimi yapıp 13 kişiye istihdam sağlıyoruz. Milli Emlak’tan tahsisi yapılan belediye lojmanlarını yapıyoruz. Kendi imkanlarımız ile beldede ki okulların çevre düzenlemesini yapıyoruz. Artık Kızılkaya yaşanabilir bir belde olacak. Kızılkaya kendi imkanları ile bunu başaracak güçte. Bizlere destek veren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a teşekkür ederim. Ayrıca her konuda desteğini esirgemeyen MHP İl Başkanımız Hikmet Ökte’ye ayrıca şükranlarımı sunarım.” dedi.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör kendi imkanları ile beldeyi daha ileriye taşıdıklarını ifade etti.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör kendi imkanları ile beldeyi daha ileriye taşıdıklarını ifade etti.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör belediye imkanları ile maske üretimi, belediye lojmanlarının yenilenmesi, çevre düzenlemeleri gibi çalışmalara dikkat çekerek şunları ifade etti. “Kendi imkanlarımızla maske üretimi yapıp 13 kişiye istihdam sağlıyoruz. Milli Emlak’tan tahsisi yapılan belediye lojmanlarını yapıyoruz. Kendi imkanlarımız ile beldede ki okulların çevre düzenlemesini yapıyoruz. Artık Kızılkaya yaşanabilir bir belde olacak. Kızılkaya kendi imkanları ile bunu başaracak güçte. Bizlere destek veren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a teşekkür ederim. Ayrıca her konuda desteğini esirgemeyen MHP İl Başkanımız Hikmet Ökte’ye ayrıca şükranlarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.