Kızılkaya Haşeresiz Bir Yaza Hazır

24.04.2019 - 16:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kızılkaya Haşeresiz Bir Yaza Hazır

Kızılkaya Belediyesi Temizlik işleri yaz ayları öncesi haşere larva ve sineklerin üremesini engellemek için ilaçlama çalışması başlattı.
Kızılkaya Belediyesi Temizlik işleri yaz ayları öncesi haşere larva ve sineklerin üremesini engellemek için ilaçlama çalışması başlattı. Belediye Başkanı İlkay Güngör bizzat ilaçlama ekipleri denetleyerek kendisi de ilaçlama çalışmalarına katıldı. İlaçlama çalışmaları ilk olarak kenar mahallelerde besicilik faaliyeti yapılan mandıra ve ahırlarda başlatıldı. Ardından sinek larvalarının yoğun olduğu su birikintileri, kanallar da ilaçlanarak kontrol altına alındı. Belediye Başkanı İlkay Güngör, insanların yaşadıkları yerleri yaşanmaz hale getiren, hastalık etkeni faktörlere karşı etkin mücadele başlatıldığını duyurdu. Başkan Güngör, vatandaşların evlerinde rahatça oturmaları için ilaçlama çalışmalarının süreceğini açıkladı. İlaçlama çalışmaları hakkında konuşan Belediye Başkanı Güngör, "Kızılkaya Belediyesi olarak sıcakların artmasıyla birlikte halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığı kontrol altına almak amacıyla ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerinde ilaçlama çalışmalarını yürütüyoruz. Bunun yanı sıra ağaçların böceklenmesine karşı ilaçlama birimimize gelen talepler doğrultusunda haşere ve böceklere karşı düzenli olarak belli periyotlarda ilaçlama çalışması yapmaktayız daha yeşil bir Kızılkaya için emin adımlarla ilerliyoruz.” diye konuştu.
Kızılkaya Belediyesi Temizlik işleri yaz ayları öncesi haşere larva ve sineklerin üremesini engellemek için ilaçlama çalışması başlattı.

Kızılkaya Belediyesi Temizlik işleri yaz ayları öncesi haşere larva ve sineklerin üremesini engellemek için ilaçlama çalışması başlattı. Belediye Başkanı İlkay Güngör bizzat ilaçlama ekipleri denetleyerek kendisi de ilaçlama çalışmalarına katıldı.

İlaçlama çalışmaları ilk olarak kenar mahallelerde besicilik faaliyeti yapılan mandıra ve ahırlarda başlatıldı. Ardından sinek larvalarının yoğun olduğu su birikintileri, kanallar da ilaçlanarak kontrol altına alındı.
Belediye Başkanı İlkay Güngör, insanların yaşadıkları yerleri yaşanmaz hale getiren, hastalık etkeni faktörlere karşı etkin mücadele başlatıldığını duyurdu. Başkan Güngör, vatandaşların evlerinde rahatça oturmaları için ilaçlama çalışmalarının süreceğini açıkladı.
İlaçlama çalışmaları hakkında konuşan Belediye Başkanı Güngör, "Kızılkaya Belediyesi olarak sıcakların artmasıyla birlikte halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığı kontrol altına almak amacıyla ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerinde ilaçlama çalışmalarını yürütüyoruz. Bunun yanı sıra ağaçların böceklenmesine karşı ilaçlama birimimize gelen talepler doğrultusunda haşere ve böceklere karşı düzenli olarak belli periyotlarda ilaçlama çalışması yapmaktayız daha yeşil bir Kızılkaya için emin adımlarla ilerliyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.