Kızılkaya'da Hasat Tamamlandı

Ekonomi 02.07.2020 - 11:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kızılkaya'da Hasat Tamamlandı

Kızılkaya'da Hasat Tamamlandı
Kızılkaya  Belediye Başkanı İlkay Güngör, hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem de belediye bütçesine gelir elde etmek için kuruma ait olan arazinin 180 dekarlık alanına  buğday ekmişti. Harman zamanının gelmesiyle birlikte belediye personeli ve Başkan Güngör hasata başladı. Ekim zamanından,  harman zamanına kakar emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Güngör 98.150 kg mahsül elde ettiklerini sosyal medyada açıklarken, şu ifadelere yer verdi; “Bugün Belediyemize ait 180 dekarlık tarlamızın hasatını gerçekleştirdik. 98.150 kg buğday elde ettiğimiz tarlalarımızın biçiminde emeği geçen Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına, tüm biçerdöver sahibi ve operatör kardeşlerime ve ekim döneminden biçim dönemine kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirmemizi dilerim.” Dedi.
Kızılkaya'da Hasat Tamamlandı

Kızılkaya  Belediye Başkanı İlkay Güngör, hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem de belediye bütçesine gelir elde etmek için kuruma ait olan arazinin 180 dekarlık alanına  buğday ekmişti. Harman zamanının gelmesiyle birlikte belediye personeli ve Başkan Güngör hasata başladı. Ekim zamanından,  harman zamanına kakar emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Güngör 98.150 kg mahsül elde ettiklerini sosyal medyada açıklarken, şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Belediyemize ait 180 dekarlık tarlamızın hasatını gerçekleştirdik. 98.150 kg buğday elde ettiğimiz tarlalarımızın biçiminde emeği geçen Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına, tüm biçerdöver sahibi ve operatör kardeşlerime ve ekim döneminden biçim dönemine kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirmemizi dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.