Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör AKBB Encümen Üyesi Seçildi

Gündem 13.06.2019 - 21:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör AKBB Encümen Üyesi Seçildi

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör AKBB Encümen Üyesi Seçildi
Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına (AKBB) Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçildi. Tek aday olarak seçime giren Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kapalı oylama şeklinde yapılan seçimde 156 oy alarak yeniden Akdeniz Belediyeler Birliği başkanı oldu.   Başkan İlkay Güngör Encümende Burdur’un Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesi 31 Mart yerel seçimlerinde sBelediye Başkanı İlkay Güngör encümen üyeliğine seçildi. Kızılkaya’nın kaderini değiştirecek Güngör, Akdeniz Belediyeler Birliğindeki yeni görevi ile hem Kızılkaya’ya hem de bölgeye yeni hizmetler kazandıracak.
Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör AKBB Encümen Üyesi Seçildi

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına (AKBB) Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçildi.

Tek aday olarak seçime giren Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kapalı oylama şeklinde yapılan seçimde 156 oy alarak yeniden Akdeniz Belediyeler Birliği başkanı oldu.

 

Başkan İlkay Güngör Encümende

Burdur’un Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesi 31 Mart yerel seçimlerinde sBelediye Başkanı İlkay Güngör encümen üyeliğine seçildi.

Kızılkaya’nın kaderini değiştirecek Güngör, Akdeniz Belediyeler Birliğindeki yeni görevi ile hem Kızılkaya’ya hem de bölgeye yeni hizmetler kazandıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.