KİTABININ GELİRİNİ MOR ÇATIYA BAĞIŞLAYACAK

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KİTABININ GELİRİNİ MOR ÇATIYA BAĞIŞLAYACAK

Şair Cumhur Taşkın, kitabının gelirini mor çatıya bağışlayacak
Şair Cumhur Taşkın yeni çıkardığı kitabı ‘Aşk Bana Uzakmış Anne’nin gelirini, Ankara Mor Çatı Kadın Sığınma Evine bağışlayacağını söyledi. Ankara’da yaşayan şair Cumhur Taşkın yıllarca derlediği şiirlerini, ‘Aşk Bana Uzakmış Anne’ kitabıyla topladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kitap, çok sayıda kitapçı ve online mağazalarda satışa sunuldu. Şair Taşkın bir süredir hayalini kurduğu kitabını nihayet çıkartırken, sosyal sorumluluk örneği göstererek kitabının gelirini Ankara Mor Çatı Kadın Sığınma Evine bağışlayacağını kaydetti.   “Kirli zamanlara emanet edip kirletmedim” Hayatından ve kitabından kısaca bahseden Taşkın, “Fakirliğini düşünmekten yalnızlıklarını unutan insanların başkenti İstanbul’da dünyaya geldim. Özel bir şirkette çalışıyorum. Bir nehir gibi sessizce içimdeki acılarımı, sevdalarımı, yalnızlığımı ve hasretimi kağıda akıtıp döktüm. Bir çocuğun anlamını bilmediği kelimeleri severek tekrarladığı gibi aşık oldum. Acılarımı, insana değil, kağıda bağırdım. Yalnızlığımı, kirli zamanlara emanet edip kirletmedim. Bir annenin çocuğuna sarılıp koruduğu gibi korudum onu” dedi.
Şair Cumhur Taşkın, kitabının gelirini mor çatıya bağışlayacak

Şair Cumhur Taşkın yeni çıkardığı kitabı ‘Aşk Bana Uzakmış Anne’nin gelirini, Ankara Mor Çatı Kadın Sığınma Evine bağışlayacağını söyledi.

Ankara’da yaşayan şair Cumhur Taşkın yıllarca derlediği şiirlerini, ‘Aşk Bana Uzakmış Anne’ kitabıyla topladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kitap, çok sayıda kitapçı ve online mağazalarda satışa sunuldu.

Şair Taşkın bir süredir hayalini kurduğu kitabını nihayet çıkartırken, sosyal sorumluluk örneği göstererek kitabının gelirini Ankara Mor Çatı Kadın Sığınma Evine bağışlayacağını kaydetti.

 

“Kirli zamanlara emanet edip kirletmedim”

Hayatından ve kitabından kısaca bahseden Taşkın, “Fakirliğini düşünmekten yalnızlıklarını unutan insanların başkenti İstanbul’da dünyaya geldim. Özel bir şirkette çalışıyorum. Bir nehir gibi sessizce içimdeki acılarımı, sevdalarımı, yalnızlığımı ve hasretimi kağıda akıtıp döktüm. Bir çocuğun anlamını bilmediği kelimeleri severek tekrarladığı gibi aşık oldum. Acılarımı, insana değil, kağıda bağırdım. Yalnızlığımı, kirli zamanlara emanet edip kirletmedim. Bir annenin çocuğuna sarılıp koruduğu gibi korudum onu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.