Kiralık araçla Antalya, Burdur, Isparta’da hayvan çaldılar

Asayiş 21.10.2017 - 08:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kiralık araçla Antalya, Burdur, Isparta’da hayvan çaldılar

Kiraladıkları araçlarla hayvan hırsızlığı yapan şebeke yakalandı
Kiraladıkları araçlarla hayvan hırsızlığı yapan şebeke yakalandı Antalya’da kiraladıkları araçla büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanlarını çalarak kasap ve adaklık satan yerlere satan 9 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, artan hayvan hırsızlıkları ile ilgili yaklaşık iki aylık çalışma sonucu yüzlerce MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyerek 9 kişilik hırsızlık şebekesine ulaştı. Daha önce hırsızlıktan birçok kaydı bulunan şebeke üyelerinin büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanlarını çalarak ortak çalıştıkları kasap ve adaklık satan yerlere sattıkları tespit edildi. Polis, şebekenin Antalya merkez ve ilçeleri, Burdur ve Isparta illerinde hayvan hırsızlığı gerçekleştirdiğini tespit etti. Hayvan hırsızlıklarını kiraladıkları araçlara koydukları yemlerden faydalanarak yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda F.D., K.K., I.S., M.A., H.C., A.C., Ö.G., M.S. ve A.S. yakalanarak gözaltına alınırken, çalınan hayvanlarla birlikte depo olarak kullanılan ahır ve dükkanlarda ise çok sayıda küçükbaş ve kümes hayvanı ele geçirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen hayvanlar sahiplerine teslim edildi.  
Kiraladıkları araçlarla hayvan hırsızlığı yapan şebeke yakalandı

Kiraladıkları araçlarla hayvan hırsızlığı yapan şebeke yakalandı

Antalya’da kiraladıkları araçla büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanlarını çalarak kasap ve adaklık satan yerlere satan 9 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, artan hayvan hırsızlıkları ile ilgili yaklaşık iki aylık çalışma sonucu yüzlerce MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyerek 9 kişilik hırsızlık şebekesine ulaştı. Daha önce hırsızlıktan birçok kaydı bulunan şebeke üyelerinin büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanlarını çalarak ortak çalıştıkları kasap ve adaklık satan yerlere sattıkları tespit edildi. Polis, şebekenin Antalya merkez ve ilçeleri, Burdur ve Isparta illerinde hayvan hırsızlığı gerçekleştirdiğini tespit etti. Hayvan hırsızlıklarını kiraladıkları araçlara koydukları yemlerden faydalanarak yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda F.D., K.K., I.S., M.A., H.C., A.C., Ö.G., M.S. ve A.S. yakalanarak gözaltına alınırken, çalınan hayvanlarla birlikte depo olarak kullanılan ahır ve dükkanlarda ise çok sayıda küçükbaş ve kümes hayvanı ele geçirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen hayvanlar sahiplerine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.